Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle spin-off sérii moc rád, ale prostě se jí nemůže vzít, že tu jsou nějaké ty vtipné momenty. Pravda, nejvíce se filmy navzájem vykrádají, ale nic to nemění na tom, že je to sem tam pořád vtipné. Víc mě ale dostala ta romantická rovina. Asi jsem někdy opravdu až moc sentimentální. Ty postavy, až na hlavní dívčí hrdinku, jsou ale opravdu příšerné. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Posledné dve Prci nemajú s pôvodnými okrem príbuzenských vzťahov absolútne nič spoločné. Som zvedavý, dokedy budú žmýkať šťavu z pokračovaní. Nebyť krátkej minutáže, film už dávno vypnem. Rozoznateľne najslabší diel, no stále si drží métu a dá sa na to pozrieť, no človek musí mať tú správnu náladu. 50%. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Díl, který odstartoval hromadu dalších epizod ze série American Pie, překvapivě ale docela funguje. Není to na stejné úrovni jako první dva díly. Druhý Stiff je ještě větší hovado, ale ne tak zábavné. Celý nápad s hudebním táborem tvůrcům vyšel a díky ucházejícímu castingu se jedná o docela povedený počin. Rozhodně lepší než další příspěvky v této vedlejší koleji. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesný příklad toho zbytečného pokračování,které vůbec nemuselo vzniknout. Z původní sestavy nezbyl (skoro) nikdo a humorných situacích je také velmi pomálu. A navíc se to celé jeví spíš jako nějaká trapná lovestory a příběh o převychování rošťáka v hodného kluka. A to mi do této série vůbec nesedí ()

cross 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na předchozí (vydařené) díly... Čtverka Prciček je pouhopouhou přehlídkou až nepříjemných klišé - špatní se napraví, láska dostane přednost před vtipem... No, prostě vše, čemu se v podstatě předchozí díly vysmívaly... Nehledě na to, že bez starých známých to prostě není a nebude nikdy "ono". Špatné pokračování, které snad nebude mít podobného následovníka.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)
  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama