Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak na tohle vůbec někdo přišel? Tohle je jako když se vyzvracíte a hledáte v tom zlatou cihlu, kterou jste čmajzli nějakýmu ropnýmu magnátovi na cestách po Bangladéši v zádech máte komando mafiánů v černých Hummerech, za chvíli policejní vrtulníky, střílej po vás kulomety, snaží se vás stáhnout tekutý písky, hlavou bušíte do kaktusu, hoří vám u zadku atomovka, pod nos vám někdo natřel čpavek a navíc všude hraje pořád dokola jedna a ta samá písnička od Evy a Vaška. Naštěstí to byla jen noční můra, kéž by tento film byl také jen noční můrou a nikdy nevznikl. Výše zmíněné je navíc soupis věcí, které bych dělala raději, než znovu sledovat tohle martyrium christi. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Po prvním zklamání, které zjistíte, tedy, že veškeré "hvězdy", které jste si zcela určitě zamilovali z minulých dílů jaksi chybí, vás čeká další zklamání, a to především z obrovského nedostatku těch milých a trapných fórků, kterých byly předešlé díly doslova přecpané a z ducha rozm***ného koláče se přesouváme docela jinam a vrcholem rádobykomedie se stávají opravdu fekální kousky, natolik typické pro současnou vlnou teenagerovských komedií, kterým se první díl prciček vlastně nádherně vyhnul a nadále pro mě zůstává klenotem teen-komedie. A ještě jedna poznámka: Stiffmeister pro mě stále zůstává a stále jím i bude Sean William Scott. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle o hodně předčilo moje očekávání. Čekala jsem to, hlavně dějově, o dost horší. Chvílema jsem uvažovala o 40%, ale nakonec dám 55% (hlavně díky hlavní dvojici). Samozřejmě se ve filmu nevyhnete trapným a nechutným scénám, ale to už k prcičkám tak nějak patří. Ideální film, u kterého chcete vypnout. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jak zmizeli již zaběhlí a u někoho i oblíbení herci (zůstali jen 2 a z toho jeden je zde asi 3 minuty), tak ta pakáž co se nyní zde vyskytuje je k ničemu. Hrát to neumí (vzít si dalekohled, abych našel někoho, kdo umí trochu hrát), vtipy trapné až k uzoufání. Opravdu jsem se nezasmál ani jednou, nicméně alespoň dějová linka nebyla tak kreténská a hudební výběr byl také solidní. Vysoký propad do hlubin oceánu oproti předchozím. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama