Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak je to asi klasika, no. Puberťácká kravinka plná trapasů, které mi však přišly totálně uměle přivoděné - z těch situací by šlo snadno vybruslit a hrdinové si vždycky zvolili tu nejdebilnější cestu. A naopak některé další fórky byly hodně nedotažené. Dala bych 2*, ale Stifler (sorry, ale to je prostě hlavní hrdina, ne Jim) a jeho máma jsou nejlepší! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Pamatuju se, jak se publikum v kině smálo ve chvílích, kdy mi to vtipné skutečně nepřišlo (třeba Stiflerovy fekální scény) a mlčelo, když já se příjemně nenáročně bavil (noblesní Finch hrající drsňáka a debilní Stifler předstírající slušňáka ve snaze dostat jednu a tutéž holku). Nějak tomu ale chyběl švih. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, už viem, čo je to láska. Láska, to nie je len pocit. Láska, to sú aj oholené gule.“ Fajn! Tínedžerskú sériu PRCI, PRCI, PRCIČKY nijako zvlášť neuznávam ani neurážam. Pokladám ju za priemer. Kým originál ma ešte ako-tak bavil (60%), dvojka skôr nudila (ale aj tak 60%). Trojka ma však príjemne prekvapila. Čím? Neviem. Možno aspoň náznakom o akúsi... vážnosť? Možno je to dané tým, že je posledná (a teda scenárista sa snaží zručne uzatvoriť všetky dejové línie, postavy a vzťahy medzi nimi). Najskôr ale preto, že sme si od roku 1999 s hrdinami prežili svoje a ich záverečné dospievanie a zaradenie sa do tomu odpovedajúceho života, vnímame s troškou nostalgickej dávky. Ale nebojte sa, o pojedanie psích výkalov ukrátení nebudeme. Našťastie je to stále rovnako vtipné a nechutné, ako minulé dva razy. K tomu babička, Veľkomrd Stifler, homosexuál, policajtka, zdravotná sestra, svokrovci, Stiflerova mama, „Nie je to tak, ako to vyzerá“ a Jimov otec. Jimov otec nemôže chýbať. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdravé jádro zůstalo, puberta je skoro pryč a nechat si ujít Jimovu svatbu vážně nejde. V těžkopádnější dvojce si definitivně našel přítelkyni, když odmítl kočku z Evropy, tentokrát hodlá naklusat do chomoutu, což stojí Stiflerovi za to, aby si hrál na hodného kluka. A aby ostatní, Jim zejména, zažili řadu trapasů. Scénárista Adam Herz byl u všech tří úvodních dílů série, zřejmě netušil, jak velkou (bohužel často splaškovou) vlnu napodobovatelů rozpoutal, nicméně pochopil, že osudy je třeba nějak uzavřít, což se mu i podařilo. Pochopitelně je stále k čemu se vracet (nabízí se uspořádat Školní sraz), každopádně tohle vyvrcholení je vkusné, milé a svěží. Když se dobře zrežíruje a ještě lépe zahraje scéna, kdy jedna z postav skrývá „čokoládový dortík“, mají tvůrci „vyhráno“. S postavami (je jich znovu dost) tvůrci pracují uspokojivě, ty, které nás zajímají tak nějak nejvíc, dostávají naštěstí i největší prostor. Prostě poctivá teenagerovská komedie. Sice pořád to samé, ale oproti dvojce mnohem lépe podané. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)

Reklama

Reklama