Reklama

Reklama

Thomas Rourke (Johnny Strong) projíždí napříč celou Amerikou bez jediného cíle. Přišel o svojí rodinu – vinou neznámého mutagenu, jenž z lidí udělal nestvůry toužící po krvi. Amerika je zdevastována. Avšak při jedné přestřelce zachrání život jisté Sam (Chelsea Edmundson). Ta mu nabídne bezpečné útočiště s municí a potravinami. Už od počátku mezi Thomasem a zbytkem party vyčnívá nedůvěra, ovšem během následujícího útoku nestvůr si celý tým uvědomí, že musí hodit za hlavu veškeré spory a spolupracovat. Především, když samotná základna začne být nestabilní a nedaleko se nachází funkční letadlo, které se zdá být jedinou šancí na přežití... (Ouwen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

bourec 

všechny recenze uživatele

Obrovsky mě kaufman zklamal.Po solidnim Hříšníci a svatí sem trochu naivně čekal,že jeho kariéra se zase posune.jenže chlapec šáhnul po látce která je solidně vybrakovaná.Levnej mix Já,legenda,Světová válka Z a dalších nemá atmosféru,nemá povedenej děj ,a kdo tvůrcům bez korunek dělá ty digi kouře,výbuchy,stříkance krve,snad tříletý děcko z retarďáku.Navíc já sem neuvěřitelně alergickej(čest všem vyjímkám,nějaký se najdou) na filmy,kde běhaj tyhle zkrvavený,chrčící bestie sem a tam.Proč si to takhle zkurvil,Williame.40%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Monotonne prestrelky s lacnymi CGI iskierkami namiesto skutocnych kapsul a trochou CGI krvi bez akejkolvek atmosfery s otrasnym soundtrackom (Strong by sa mal na filmovu hudbu vykaslat), ktory sa ku akcii nehodi. Postavy su v lepsom pripade nevyrazne (Strong), v horsom sa spravaju ako neznesitelni idioti, ktorym prajete smrt (Henriksen s celou svojou rodinkou). Je to este väcsia nuda ako Jarhead 3. Len namiesto arabacov sa tu monotonne strielaju zombie-upiry. Akurat prestrelky tentoraz uz vyzeraju evidentne podfinancovane. 2 mega je na poriadny film fakt malo. Od polovice som to musel pretacat, aby som sa dockal vytuzenych zaverecnych titulkov. Najhorsi Kaufmanov film. Skrtam si Kaufmana zo zoznamu reziserov, ktorych dalsiu tvorbu ma zmysel sledovat. Ku kvalitam svojich prvych dvoch filmov sa uz evidentne nikdy nepriblizi. Namiesto originalne natocenych zivocisnych prestreliek presiel na rutinny profesionalne vyzerajuci stereotyp. Nechcel som dat pôvodne 1*, ale nakoniec ju davam preto, aby som film odlisil od ostatnych Kaufmanovych filmov. Toto je jednoznacne jeho najhorsi a najnudnejsi film. 3/10. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

V tomto případě platí, že opakování je matka moudrosti. Daylight's End ničím nepřekvapí, ničím neoslní a směr udržuje v naprosto jasně vyježděných kolejích, ze kterých ani na milimetr neuhýbá, ale díky vysokému tempu, solidní akci a v neposlední řadě i sympatickému osazenstvu se dá ta šablonovitost snadno přehlížet. Spolupráce Williama Kaufmana a Johnnyho Stronga opět vyšla. 75% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Kaufmana mám rád, Kaufman a Florentine sou podle mně jediní slušní béčkový režiséři, kteří dovedou dnes natočit koulervoucí akční film. Evanse nepočítám teď žije v Asii a v hlavě kutí nějaký šílený akční film. Ale zpět k tomuhle filmu, chápu že Koufman chtěl zkusit něco jiného a tak zkusil natočit horor, to je v pořádku, ale tihle nakažení upíři/zombíci nejsou moc děsivý, na hubě mají kečup a běhají rychle. Tedy až na toho alfa samce, ten je vysoký a má přes hlavu kápi, prostě žádné děsivé masky, žádné gore, trochu špinavé krve ehhh prostě nudní záporáci. Takže pokuď Kaufman chtěl dělat postapokalyptickou budoucnost, měl to udělat bez.......já ani nevim co tihle vlastně byli, prostě měl udělat klasiku : Rusáci schodí emp bombu, Amerika je v prdeli a rozdělí se na dvě skupiny zlý zmrdi vs ti hodní, hrdina vytříská všechny zlý a je to. No a to je další věc, byť Strong je sympaťák každým coulem, tak tady na mně působil, "No tak hraju v tomhle filmu, ale stojí za hovno a tak mně to moc nebaví" takže jeho herecký výkon je prostě totální nezájem. Navíc po té co je svět ve sračkách, tak ti co přežili, sou všichni ze speciálních jednotek ? V jiném filmu bych to snad i žral, ve čtvrtém Vojákovi sem to miloval, ale tady to působí divně. Ono totiž když se každý pohybuje, přebíjí, střílí jako kdyby prošel speciálním výcvikem, tak je to prostě špatné. Ale už nechám té kritiky, soundtrack je správně našlapaný a dost vybočuje, hodil by se k čistě k akčnímu filmu. A akce je slušná, teda první polovina až na tu přestřelku na ulic je v totální tmě a je hovno vidět, třeba ta akce v hotelu je výborná, ale moc z ní neni vidět. Ke konci se to tedy zlepší, jelikož je konečně vidět to střílení a ta fuj krev. Navíc některé postavy se nechovají hloupě, aneb sem v prdeli, ale odpálím granát a ty svině vezmu sebou. No nejslabší Kaufman, co si budeme povídat. Příště ať se Kaufman drží svého a natočí radši dalšího Vojáka. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

William Kaufman má za sebou převážně podprůměrné akčňáky, takže jsem od jeho nového snímku příliš neočekával. Avšak někdy i slepé kuře najde zrno, a tak jsem se blahosklonně uvolil dát jeho hororové premiéře šanci. Jakožto největší hororový expert zde na csfd.cz však bohužel musím deklarovat, že Daylight's End nemá s hororem společného vůbec nic. Ano, vyskytují se v něm jakési zombies, ale místo nich si tam může divák dosadit například obyčejné vojáky a výsledek bude úplně totožný. Kdo by totiž od hororového snímku zcela poprávu očekávál alespoň špetku hororové atmosféry, bude v případě Daylight's End naprosto zklamán. Dostane místo ní prostoduchou střílečku mizerné kvality. Ruce pryč. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama