Reklama

Reklama

Jedenáctiletý Cameron (David Mazouz) se znenadání začíná chovat podivně. Uzavírá se ve svém pokoji, mluví zvláštními pradávnými jazyky a vykazuje i další příznaky posedlosti. Jakmile to jeho matka (Carice van Houten) zpozoruje, spojí se s odborníky z Vatikánu, kteří za chlapcem vyšlou specialistku na podobné případy, která si na pomoc přizve Dr. Setha Embera (Aaron Eckhart) a jeho tým. Dr. Ember má totiž jedinečnou schopnost, kdy při léčbě posedlých osob vstupuje přímo do jejich mysli a v ní čelí zosobněnému zlu způsobujícímu pomatení mysli. Nepovažuje se za tradičního vymítače ďáblů, ale spíše za jistého „uklízeče". A jeho chvíle nastává tehdy, když selhává veškerá dosavadní snaha tradičních exorcistů. A tento okamžik nastal právě u malého Camerona. Dr. Ember vstoupí do jeho podvědomí, v němž démon drží chlapce v zajetí v imaginárním světě snů. Ukáže se, že tento ďábelský protivník je mnohem silnější, než Ember čekal. Navíc jej pronásleduje nejen lstivý a zákeřný démon, ale i jeho vlastní traumatická minulost. Ember musí nasadit veškeré své schopnosti a možná i život, aby přemohl démona a chlapce zachránil. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (107)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl sem v poslední době hodně blbostí,ale nutno podotknout,že většina byla z našich luhů a hajů...celkem smutné je,že Incarnate jim může směle konkurovat.Jedná se totiž o kousek,který by strašně moc chtěl být něčím víc než dooporavdy je.Něčím chytrým,potažmo strašidelným...není ale ani jedno.Ve skutečnosti se jedná o neuvěřitelně nudnou,i přes stopáž zdlouhavou a zybtečně ukecanou nudu,která všemu nasadí korunu závěrečným WTF zvratem,který je ale ještě hloupější než sem čekal že bude.Peyton by se měl rychle vrátit k popcornovkám,které mu celkem jdou.Jít na tohle do kina,mile rád bych si také vymyslel dveře a hned za nimi skočil z okna...0% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Režisér Brad Peyton poprvé zavítal do hororových vod a příliš nepochodil. San Andreas a Journey 2 mu jako žánr sedlo více. Rozhodně se nedá kritizovat vizuál, který je zručný a přibral zde i známější tvář v podobě Aarona Eckharta, ale to hold nestačí. Absence jump scares či čehokoliv děsivého zamrzí, atmosféra vesměs žádná, zaujme jen nápad, kde místo klasického exorcismu se vchází do myšlenek posednutého, z čehož vznikly i nejzajímavější sekvence filmu, ale přílíš toho film zkrátka nenabídne. Na podívání to je, ale do kina určitě nedoporučuji. 55% ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Inkarnace je odvarem ze všech možných i nemožných populárních hororů a thrillerů na podobné téma. Brad Peyton ovšem nezvládá ani vytvořit alespoň trochu děsivou atmosféru ani odvyprávět modernizovaný příběh vymítání démonů. Nenapadá mě jediný důvod, proč tuhle podprůměrnou a nezáživnou podívanou vůbec doporučit. [40%] ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nemuselo by to být špatné, ale z nějakého záhadného důvodu nic nefunguje jak má. Film člověka do děje prostě nevtáhne, atmosféra se nedostaví, napětí nebo úlek nehrozí. Jak to celé dopadne člověk ví skoro od začátku a bohužel postavy jsou tak nezajímavé, že mi bylo srdečně jedno, jak dopadnou. Jedinej Aaron se statečně držel, ale ani jeho postava mě zrovna 2x nechytla. V kině nás bylo asi tak patnáct a za celej film jsem neslyšel , že by se někdo leknul. Upřímně většina osazenstva, včetně nás, film prokecala a když jsme chytali asi desátej výtlem, tak nám naplno došlo, že tohle opravdu děsit nebude. Ale na jedno kouknutí to ujde. S těžkou bídou 3* ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě příběh bavil, dokud tam nezačal démon skákat z jednoho na druhého během každých 5 vteřin. To už začalo působit celkem zmateně, nepřehledně a ztrácelo to rychle mou pozornost. Postavy byly sympatické, takže nic extra mi tam nevadilo. Ve finále je to ale stejně jen průměr, který potěšil, zabavil, ale rychle zase vyšumí. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama