Reklama

Reklama

Forever

(seriál)
  • Slovensko Nesmrteľný
Trailer
Drama / Krimi / Fantasy / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2014–2015), 15 h 45 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Ioan Gruffudd, Judd Hirsch, Alana De La Garza, Lorraine Toussaint, Joel David Moore, Donnie Keshawarz, Barbara Eve Harris, MacKenzie Mauzy, Janice Picconi (více)
(další profese)

Epizody(22)

Doktor Henry Morgan (Ioan Gruffudd) je hviezdou vo svojom obore patológie. Henry má však jedno tajomstvo – má 200 rokov. Keď mal 35, zomrel po prvýkrát. Kedykoľvek však zomrie, znovu sa narodí ako 35-ročný bez toho, aby akokoľvek zostarol. Morbídnymi experimentami sa snaží prísť svojej nesmrteľnosti na kĺb. Byť nesmrteľný má svoje výhody. Henry videl každý kút sveta, naučil sa veľa jazykov, vyšplhal sa na Mount Everest a miloval mnoho žien. Zažil však tiež mnoho zlomených sŕdc - prežil lásku svojho života, Abigail. Pre Henryho už teraz nesmrteľnosť nie je požehnanie, ale skôr prekliatie. (TV Doma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ok - mám za sebou již podruhé pilot a pořád z toho nejsem u vytržení, jako lidé kolem mě...Prostě mě to nijak nechytlo ani po tom druhém shlédnutí :) Ano - Gruffudd je fešák, s tím souhlasím, ale je to všechno tak neskutečně strojené, jasné, je tak ohromně okouzlujícím způsobem chytrý, všechno zná, již všechno vyzkoušel, ale ten jeho herecký výkon je fakt strašný!!!! Takovou strojenost jsem viděla v poslední době i u Elizabeth Hurley v Royals. Jako fajn - je to dobrý nápad, pojedu dál, ale odvařená z toho zrovna nejsem...Mě se moc líbí De La Garza - ta je super :) A lokace jsou velice pěkně natočené - hlavně pohled na město z vrchu - to je moc hezké :) :) A Judd Hirsch je "děda", kterého bych chtěla znát :) Ale jinak je to prostě klasická "detektivka", která má koronera, který je prostě - jak jinak - nejlepší a nejzajímavější...Néééé - pokračuji ve sledování a pořád ode mě zní slova jako "sra*ka" a ta strnulost hlavního hrdiny je fakt příšerná :D :D Jen jak podává ruku na omluvu - jako robot :D :D To mě fakt dostalo :D Když by ho teď někdo vyměnil za jiného herce - budu nadšená :D "N.Y.P.D. - pusťte ho tam"! Bože, ten seriál je taková pí*ovina, která tam má tolik klišé, že se mi z toho chce fakt zvracet, ale řekla jsem, že to dokoukám a už mi zbývají jen 3 díly, ale mám z toho noční můry a ty blbosti a bláboly, co tam jsou jsou fakt děs :D :D Dokoukáno a jsem za to neskutečně ráda :) Kupodivu se mi poslední díl líbil nejvíc (a nejen tím, že už další nebude) - ale celé to tam bylo najednou nějak dobře ukončené, ale i tam nebylo tolik toho všeho přehrávání herců :) Aleluja :) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se jedná o nový seriál, připomíná mi moje staré tričko na doma. Je už obnošené, dost vytahané i vybledlé a docela určitě se nevyrovná všem těm barevným, zářivým a v některých případech i originálním novým modelům, co jsou aktuálně k mání v obchodech, ale já se v něm cítím moc příjemně a pohodlně. Stejně tak je to s Forever, není to nic, co už by tu v různých obměnách nebylo, ale pokud bych si měla z letošních amerických seriálových novinek vybrat tu jednu jedinou, byl by to on. Jen na těch sherlockovských dedukcích bych trochu ubrala. A navíc, kdo by odolal charismatu Ioana Gruffuda. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech, velmi příjemná záležitost! Mentalista a Sherlock v jednom a s trochou toho sci-fi tajemna, to je víc než pozitivní. K tomu sympatická hlavní dvojice a ostatní casting (účast Judda Hirsche potěšila) je zatím hodně v pohodě. Pokud to nějak dějově nezvorají, bude z toho příjemný seriál. Nyní za 77% ()

erased 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si od Forever sliboval silný a po všech stránkách vynikající seriál. Toho jsem se sice nakonec nedočkal, nicméně i v té reálné podobě má Forever něco do sebe. Jde totiž v první řadě o proklatě příjemnou oddechovku, která přestože ve skutečnosti asi vykrádá vše možné, dohromady funguje tak skvěle, že se pro mě stala (na rozdíl od Elementary) konečně tou pravou americkou verzí Sherlocka. Epizodní děj jednotlivých vražd sice až na výjimky není kdovíjak oslnivý, ale charisma Ioana Gruffudda a vlastně i všech jeho zdejších hereckých kolegů každý týden bez sebemenšího problému tradiční seriálovou stopáž utáhlo, a pohoda, kterou doktor Henry Morgan vyzařuje mě donutila každý další díl nedočkavostí vyhlížet - a to se moc kriminálkám nepodaří. Navrch má tento vlastně poměrně nevýrazný kousek ještě zajímavou ústřední zápletku i vztahy jednotlivých postav, z nichž ani jedno příliš netrpí předčasným ukončením seriálu hned po první řadě. Což je nakonec požehnání a kopanec pro fanoušky v jednom. Během těch dvaadvacíti dílů se nestihly kvality tématu vyčerpat, naopak Forever jako jeden z mála neambiciózních sérií skončil v nejlepším, jenže po takto skvělé sezóně se snad nemůže najít nikdo, kdo by nebažil po pokračování. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Fajn seriál s originálním námětem a skvělým hereckým obsazením. Henry Morgan je úžasně napsaná postava, sympaťák hned od prvního okamžiku. Líbí se mi, že je mladý a přitom se dokáže chovat tak "staře". Mrzí mě, že seriál byl ukončen hned po první sérii, brala bych třeba ještě jednu. Byly tam i nudnější díly, občas se to hodně opakovalo a konec byl až příliš uspěchaný a rychle useknutý. Dokázala bych si to představit jinak. Nicméně detektivní příběhy krásně promyšlené a poutavé. Seriál určitě doporučuji, bude bavit. ()

Galerie (251)

Zajímavosti (1)

  • Americký seriál vysílaný na teelvizi ABC. Ještě nedávno mu hrozil zánik. Po odvysílání několika slabších dílů se propadl  hluboko na grafu sledovanosti. Pravděpodobný propad byl způsoben nevhodnou hodinou odvysílání. Naštěší vše dobře dopadlo a televize si objednala další díly (konkrétně 9). Forever tedy dosáhne 22 dílů a uzavře tím první řadu. (v.indruchova)

Reklama

Reklama