Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (411)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě jednoznačně nejlepší film od Eli Rotha. Námět i provedení jsou opravdu zajímavé. Keanu Reeves opět předvádí skvělý výkon. Málokdo by asi nechal dvě mladé promočené holky stát na dešti. Člověk nečeká, že se příjemný večer může proměnit v noční můru. Holky si totiž chtějí hrát, ale podle svých pravidel. Jsou to pěkné mrchy. Pak už jen začíná hra o holý život. Keanu to s nimi opravdu neměl jednoduché... "Ťuky ťuk. Kdo tam?" ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je Keanu Reevesa dobrý herec? No... nie je. Je to klasická hollywoodska hviezda: relatívne charizmatický, ale keď má zahrať hysterický záchvat, vidíte na ňom, že sa dostal k svojim hereckým hraniciam a za nimi je Územie trápnosti. Napriek tomu ho mám relatívne rád (vyrastal som na Nebezpečnej rýchlosti). Preto ho nerád vídam v takýchto béčkach. Ako renomovaný architekt, ktorému žena týždeň nedala a tak na ôsmy deň skočí do trojky s dvomi letuškami, nie je zlý. Ale scenár od neho vyžaduje niekoľko dramatických momentiek, ktoré nezvláda a je v nich smiešny. More zlej krvi v divákovi vyvoláva nemožný hrdina, ktorý so situáciou nič neurobí, hoci má plno príležitostí. Nerozmýšľa, má problém prebiť dve 47-kilové baby, pri prvej príležitosti sa potkne a zbraň mu vypadne z ruky. Koniec je vyložene blbý. Potlesk si zaslúžia len obe „crazy bitch“ a francúzsky budloček. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ťuk, Ťuk, kdo tam? Nadržený John Wick. Eli Roth tentokráte zmírnil na sýrovosti a brutálnosti a tak nám servíruje odlehčenou, psychologickou mučírnu. Když neudržíte ptáčka za branami poklopce(Ono, v tomhle případě, když na Vás vlítnou takové Nasty Bitches to asi není nejlehčí), může to pro Vás dopadnou celkem nehezkým způsobem. Své o tom ví i náš hodný manžel a otec Keanu. Pustil dvě pipinky do bytu a rázem z toho byla trojka jak vyšitá. Kdyby tak věděl, že za cenu pěkné ejakulace si zažije takové to Inferno. Roth nám servíruje před velkým masakrem menší hru na utrpení, kde vládnou dvě fuckable krasavice(za mě vede blondýna s velkýma... ehm.. nohama) a náš Keanu, který bude litovat, že těmto děvám otevřel. Tohle mi neskutečně sedlo. Svým způsobem zábavný, nenudící menší a mírně erotický home invasion flick, který nemá sice jak překvapit, ale je tak blbej, až je vlastně dobrej.(Hoši, ty baby jsou fakt kus!!) Takže pokud čekáte na kanibalský gore fest od Rotha, tímhle si můžete zkrátit své čekání(Tedy pokud to někdy vůbec vyjde). Za mě spokojenost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Taťka měl asi tu párty." Měl a jsem si jistý, že na ni nebude vzpomínat moc v dobrém. Na začátek určitě ano, protože snem každého slaměného vdovce je odhánět dvě sličné slečny při ataku svého přirození. Jenže Evanova obrana byla od začátku mdlá a trapná, takže mě moc nebavila. Jsem však přející člověk, takže když vychechtané holky převzaly iniciativu, tak jsem jim přál co největší zábavu. Ony si to spokojeně užily, Evan evidentně nic nepochopil a já jsem se nudou zahrabal po krk do země. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Příběh na maximálně 30 minut roztahaný na celovečerák - pokolikáté už? Ctného manžela jednou v noci přepadnou dvě invaderky, udělají z něho nectného, hodí to na FB a jdou dál. Hrají totiž takovou hru, který chlap jim odolá, protože si hrají na nezletilé. A zatím nikdo neodolal, považte! Možná by mě zajímal spíš film, kde je chlap pošle do pérdele. Každopádně obě herečky si možnost deptat Keanu Reevese a ničit barák evidentně užily, Keanu se celou dobu tváří jak puk a ne a ne se vzmoct na dobrou protiakci, a konec to vlastně taky nemá. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v Čile. (m.a.t.o.)
  • V závěrečných titulcích, kde je i seznam použité hudby, je píseň od Kiss uvedena jako "Detroit City Rock". Ve skutečnosti se jmenuje "Detroit Rock City". (Davidamper)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama