Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (138)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých pár častí je strašných, potom sa to trochu s príchodom January Jones a neskôr ďalších hercov zlepšuje a nájde sa i niečo celkom vtipné. Najmä nevyrovnanosť jednotlivých dielov je veľkým mínusom, a to pritom majú len po 20 minút. Pozrel som si celú prvú sériu a napriek hodnoteniu si nemyslím, že to bola celkom strata času. Je to ale program, ktorý môžete nechať bežať len tak a sem tam zachytiť nejaký fór. Nie je nutné sa veľmi sústrediť. ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Velmi nadprůměrný komediální seriál. Všichni místní pokrytci si stěžují, jak hrozně nesympaticky se chová hlavní postava a blablabla... Ale já mu úplně rozumím! Phil Miller je naopak skvělá postava, které podle mě nejde nefandit. A tak doufám, že v druhé sezóně se pochlapí, konečně dostane nějakou pořádnou ženskou a odkrágluje toho idiota, černýho Phila Millera! ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Co první díly naslibovaly, následující zazdily jako Fritzl přízeň. Až nechutně sejmutý potenciál. Pokud budu chtít dlouhodobě sledovat zoufalce, co se mu všechno sere, postačí mi kapesní zrcátko, umně zaražené v zadní části mých hodobožových tesilek. A, votafak, kde se válí ti uhynuvší? To se před klepbačkoriádou všichni došli spořádaně zahrabat? ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Svojská zábava. Chápem, že to nesadne každému, ktorý čaká situačnú komédiu a skvelé zápletky. Ja osobne som si vystačil s geniálnym Willom Fortem, ktorého trápnosť a suchosť mi privádzala slzy do očí a úsmev na tvár a cítil som sa v jeho spoločnosti bytostne trápne. To, že tam postupne pribúdali postavy je samozrejmosť, seriál o jednej alebo dvoch postavách by mal nulovú životnosť. Záverečné cameo skvelé, no mám pocit, že ako postava to bol one timer...... a nebol. Nakoniec to zvládol, len škoda, že museli scenáristi blbnúť. Druhá séria ma opäť zabavila, dokonca v sebe mala aj napätie, charaktery sa niekam pohli a záverečná ukážka, že je Phil pod celou tou debilitou vlastne zlomený muž, bola fajn. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Poslední člověk na Zemi - to je přece skvělý námět! V tomto případě ale s rozporuplným výsledkem, kdy několik málo vtipných situací nahrazuje otravná spleť trapných lží hlavní postavy a sraní do bazénu. A ač je January Jones krásná ženská, tak jako herečka je naprosto nezajímavá, vždyť i její Betty Draper z Mad Men byla protivná pipka... ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama