Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Kosmik 

všechny recenze uživatele

50% Dobře rozjetá komedie, kterou osvěžují krásné symbolické vtípky. Vše ale zkazí úlitba generálnímu partnerovi filmu, jednomu obřímu turistickému resortu na Slovensku. Takže se hrdinové musí vydat do tohoto resortu, aby zde postupně prošli všechny turistické atrakce. Propagačnímu videu se tak podřizuje i veškerý děj. Dost hořké zklamání. Jinak by to mohlo být i za 70 až 80%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zavítala jsem na český film do českých kin pro trochu toho zdravého adrenalinu. Bohužel pro mě nebo spíše bohu dík, jsem narazila na vcelku příjemný humor prokládaný situacemi ze všedního života a dokonce příjemně ztvárněn. Vyskytlo se zde opravdu mnoho vtipných scén a také mě mile překvapilo kolik lidí ještě podporuje české filmy. Ovšem u ukázky na Babovřesky se mohli potrhat smíchy.. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Není to takový průšvih jako naše komedie posledních let. To z toho ale dobrou komedii nedělá. Novotný je kolík, o tom žádná. Film spolehlivě táhne a kromě trapné masky penisu svého ňoumu hrál naprosto uvěřitelně. Tam kde se konverzovalo - např. v posteli o narozeninách matky, měl film nejsilnější momeny. Exteriérové scény naopak byly vrcholem trapnosti a ,,honičku'' na lanovce s tvůrci mohli rovnou odpustit. Další z čeho jsem byl zděšen byla Norisová a hlavně obézní Čvančarová, kterou do filmu dosadili jako sexy babu... Pane režisére, to nebyla devítka to byla nula! Hepáč na konci byl předvídatelný už od poloviny filmu a já vůbec měl s celým tím svým pohádkovým pojetím trochu problém. Je hezké jak se hoši chovali k babče Dukle, jenže oni to dělali za prachy... No a nemluvím vůbec o všech těch skvělých výrobcích a firmách co tučně jistě přispěly na rozpočet filmu a jakoby náhodou tam je vždy vidět v celé kráse někde jejich logo, cedule, auto.... Hrůza. Rád bych se dožil okamžiku, že si o sponzorovi přečtu jen v titulkách a dál jím nebudu otravován. Takový bude u mne mít respekt. Přehršel výrobků a značek ve filmu má na mne spíše antireklamní účinek a jistě ne jen proto, že hrdina jel na Slovensko Toyotou od konkrétního autoprodejce si jí poběžím koupit... Naopak. Jak říkám ve filmu mi to s--- vadí. Dávám tedy jen dvě koupací čepice. * * ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hodinový manžel by mohl být celkem slušnou komedií, kdyby tvůrcům několikrát neupadla soudnost, a oni ji pak chvilku nemohli najít. Několik scén tak působilo jako vysílání pro diváky trpící demencí a já jsem byl rozhodnut pro dvě hvězdičky, třetí kousek jsem nakonec přidal za dobře napsané a ještě lépe obsazené postavy. Škoda těch kiksů ve scénáři, tenhle film měl na víc. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu nění kdo ví jak originální a je vlastně velmi jednoduchoučka. Taky předvídatelná. Právě to mi přišlo jako velké plus. Zajímavé, asi se pohybuju v jiném levelu. Vzpomněla jsem si při sledování na film Do naha a na staré dobré bakalářské povídky. Tohle bych chtěla vidět na divadle. Nad product placementem jsem dávno zavřela obě oči, i když kolikrát zapůsobí jako facka. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce. (aporve)
  • Cedule označující číslo silnice 7 ve vzdálenosti 20 km od Brna je nesmysl, protože tato silnice vede z Prahy na hraniční přechod Hora Sv. Šebestiána / Reitzenhain. (petrsv)
  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)

Reklama

Reklama