Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (475)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Keď sa s tým budete jebať, tak to dojebete." Přiznám se, že jsem od Hodinového manžela očekával o něco víc, než jen zavěšení lustru, trochu sexu a spravování lanovky. Rozhodně jsem chtěl víc humorných situací typu nástup Lachtanů do vody či hromadného fandění Dukle a rozhodně jsem chtěl méně slepičince. No nic, je to tak, jak to je a ve finále to vůbec není špatná zábava. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná česká komedie, která je celkem nic moc, ale taky to není vysloveně průser. Přežil jsem nesympatickýho Davida Novotnýho, který celý film mrdá tělnatou Čvančarovou a miluje Norisovou, Bolek má prostatický problémy s Holubovou a Matásek je teplouš, což je taky docela zklamání. Jo a taky tam hraje obludná Simona Babčáková. Mihne se tam docela hodně známých hereckých tváří, což ale moc nestojí za zmínku. Lepším momentem je paní Divíšková a fandění Dukle a taky město Nymburk. A happy ending, který byl předvídatelný hned od prvních několika scén (za happy ending nepovažuju návrat k Norisový, to byl spíš shit ending). ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 9.0/10] | me: Na naše pomery to je úplne OK komédia. Hlavné pozitíva filmu sú prave v mikroscénach a dialógoch, ktoré sú jeho nosnou časťou. To kde film stráca je práve nelogickosť konania postáv a diery príbehu, avšak to v tomto žánre a na naše pomery pravdepodobne nie je podstatné :). Ak však človek nemá veľké očakávania a uvedomuje si, že ide na SK-CZ film, tak sa môže stať (to čo sa stalo aj mne), že nebude nijako sklamaný. Takže ja vravím: OK. Taká jednorazová filmová pohodička. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Typický, český ... nudný. Opět silně nepovedená (výjimečně nikoliv blbá) česká komedie, která se tváří, jako něco úplně jiného než ve skutečnosti je. Žádná bláznivá jízda o manuálních střevech, kteří si hrají na kutily, ale nuda o několika postavách, kteří buď něco začínají, zachraňují, nebo zjišťují. A tak se nudně řeší manželská krize, nový vztah po xx letech i sexuální orientace a je to tááááková nuda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DOBRÝ DEN, HODINOVÝ MANŽEL. CO PRO VÁS MŮŽU UDĚLAT…“ /// Sebraný historky „hodinovejch pomocníků v domácnosti“, proložený tunama product placementu. Na jednoho chlapa by toho bylo pro film málo, takže tady jsou rovnou čtyři. Autor - možná proto, že dřív jsme nemohli, sází na píchání, kterýho je tady víc než jinýho děje (trochu kecám). Dál udivuje zvláštníma ženskejma charakterama (kromě voteklý Čvančorový, páč ….no nic.) a hloupou romantikou („Promiň, já jsem trapnej“ - to ty vole ste skoro všichni!). Překvapivě fajn je Matásek, zbytek je slátanina, která drží pohromadě sílou ostatních filmařskejch atributů. Takže paninko – film vynechte a volejte PRAVÝHO hodinovýho manžela. Třeba to bude sympaťák, se smyslem pro humor a ne jako tenhle šmudla! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vocením pár dobrejch rad (nejen vod kozatý Čvančarový). 2.) Za triko CSFD ve filmu bych vraždil! /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce. (aporve)
  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)

Reklama

Reklama