Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Takovou spoustu výborných hlášek a gagů nelze vstřebat najednou, tenhle film si žádá brzké repete. Hodně velké a příjemné překvapení, gejzír vtipných nápadů, originální pojetí zombií, akcí nabušený děj, nepolevující tempo až do samého konce, absence byť i sebemenší trapnosti, dobrá muzika, sympatičtí herci... Až na chvilku se stroboskopem a skákající kamerou žádné vážné (ani nevážné) mínus, tedy minimálně 90%. Nejlepší momenty: Celý začátek s uklízečem, zombiejelen, zombiekočky, bezzubé žvýkání zadku... ale ne, bylo tam toho vážně hrozně moc. I všelijakých roztomilých drobností - třeba že když zarazíte zombiemu do hlavy rozbitou flašku, tak z jejího hrdla poteče "malinovka", to by mě asi nikdy nenapadlo... / No, po druhý projekci už z toho tolik odvařenej nejsem, asi jsem měl prve na tenhle film nějak výjimečně vhodný rozpoložení. Ale vtipný a pohledný to je, to jo... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní blbost pro náctiletý a nic co by mě vytrhlo z klidu a občasnýho zívání. Sem tam jsem se uchechtnul, občas dobrej vtípek nebo pěkná likvidace, slušná kamera a pár dobrých nápadů. Dal bych slabý 3*, ale po pravdě už mě nebaví koukat furt na to samý co tu bylo stokrát a v lepším provedení. Navíc když už zombie komedie, tak mi o dost víc šmakuje osmdesátkovej černej humor, než prvoplánovitý puberťácký fórky. Řečeno slovy klasika : Na tohle už jsem moc starej. Tak co se mnou? Asi odstřelit, tyhle trendy nechytám.45% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ukrutná hovadina. Přesto místy skvěle zábavná. Už trailer mi říkal, že u tohodle se zasměju, ale nečekal jsem nic velkého. Začátek dává jasně najevo, že tohle bude absurdní blbost, tak to prosím lidi neberte vážně. Jasně, výtečnému Zombielandu (2009) to nesahá ani po kotníky. A některý humor je už trošku na hraně. (Prsa strážnice, trampolína nebo ožužlávání zadku) Asi u třech míst jsem se smál jako, že to bylo vážné dobré a několikrát jsem se pousmál. Herci jsou sympatičtí, i když neznámý. Logan Miller háže každou chvíli nějakou vtipnou hlášku. Takže jo, já se docela bavil, ale znova bych to vidět nepotřeboval. Je to přesně takové jako očekáváte, třeskně ujetá filmová hororová jízda plná zombie, krve a přiblblého humoru. Nic víc, nic míň. (60 %) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neksutečná komediální darda, která strčí hravě celý Zombieland do kapsy.Začátek sice vypadal dost křečovitě a když sem viděl tvář Davida Koechnera bál jsem se, jelikož to je vlastně chodící maskot amerických průměrných a podprůměrných fekálních komedií a opravdu sem byl navážkách, jestli nebudou Skauti jen další bezduchou a trapnou pubertální komedií, ale díky bohu režisér věděl co dělá.Po dvaceti minutách najede kanonáda výtečných vtipů, hlášek, odkazů, parodických scén a překvapivě výtečné akce.Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je překvapením roku a pro mě jendoznačně nejlepší komedií.Místy sem se doslova dusil smíchy a tleskal, jak i fekální a nechutný humor může být v dobrých rukou prostě zatraceně vtipný.Navíc Sarah Dumont, Halston Sage a deputy porno star Missy Martinez dokonaly dokonalé dílo Zombie zkázy.Ještě sem neviděl pár snímků, které do konce roku už zřejmě nedám, ale za mě je tohle top komedie roku 2015.95%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Hororovék komedie se zombie, ovšem tohle ? Tohle je opravdu mega nářez. Super obsazení, několikrát jsem se zasmál tak, až mě bolela huba, perfektně to odsejpá, Gore ? To bylo asi zatím to nejlepší, co jsem za poslední měsíce viděl ! Parádní ultra mega nářez, u kterého jsem se královsky bavil. A Sarah Dumont už víc sexy, ani být nemohla, ááách. Pět * bez debat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama