Reklama

Reklama

Video Games: The Movie

Trailer

Obsahy(1)

Od výkonného producenta Zacha Braffa a režiséra Jeremyho Sneada prichádza epický celovečerný dokumentárny film zaznamenávajúci raketový vzostup videohier z nerdovskej záľuby na multimiliardový priemysel. Rozprávač Sean Astin predstaví hĺbkové rozhovory s praotcami tohto priemyslu, ktorí to všetko začali, ikonami herného dizajnu a geekovskými guru, ktorí nás vedú do budúcnosti. Video Games: The Movie je oslavou hier od Atari až po Xbox a ponúka poučný pohľad na to, čo leží v tejto oblasti pred nami. (figliar)

(více)

Diskuze

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

JFL

Ach, ta wikipedie :) No ok, tak díky za upřesnění, každopádně mě osobně to zas až tak moc nevadilo. Protože přeci jenom, jak bys chtěl dělat historickej milník u počítačů, když jde na trh každej půl rok nějakej výkonnější? :D Asi pro mě bylo snadnější a hlavně z hlediska stopáže dokumentu i jednodušší obsáhnout "pouze" konzole a důležité zvraty

JFL

JFL (hodnocení, recenze)

FFilipCZ

Anglický termín video games přinejmenším v současnosti označuje jakékoli digitální hry bez ohledu na platformu či interface. V tomto případě se opravdu jedná o nedostatek, který může vycházet z dominance konzolového hraní v USA. Pokud by se zabýval konzolovkami, tak by se to při použití tvé analogie mělo jmenovat Console Games: The Movie.

na příspěvěk reagoval FFilipCZ

FFilipCZ

FFilipCZ (hodnocení, recenze)

Jen tak mimochodem, nevim proč tu všichni remcaj, že se dokument nezabývá PC hrami. Pokud jsem dobře pochopil název, tak je to Video games: The Movie, mělo by se tedy jednat čistě o konzolovky, nee? Kdyby se to jmenovalo PC Games: The Movie nebo Games: The Movie, tak by připomínky byly adekvátní. Nebo se mýlím?

na příspěvěk reagoval JFL

Reklama

Reklama