Reklama

Reklama

Karate tiger 3: Pokrevní bratři

  • Hongkong Qin xiong di (více)

Obsahy(1)

Will Alexander (Loren Avedon) a jeho starší bratr Casey (Keith Vitali) si poslední dobou moc nerozumí a nedokáží nalézt společnou řeč ani na oslavě narozenin jejich milovaného otce Johna. Když je však John Alexander - bývalý agent CIA – zavražděn, vydávají se bratři po stopách jeho vraha až na Floridu, kde spojí své síly, aby vykonali spravedlivou pomstu. V cestě jim však stojí celý zločinecký gang v čele s ďábelským Francem, který mistrně ovládá bojová umění. Snímek, jehož originální název zní Blood brothers byl u nás uváděn jako třetí ze série akčních filmů Karate tiger. (decouble)

(více)

Recenze (67)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z "Avedonových Karate tygrů 2 - 4" (ve skutečnosti docházelo jen k neustálému reklamnímu používání tohoto názvu filmu, původní názvy byly jiné a neměly samozřejmě s původním dílem pranic společného ...) se jedná o nejslabší díl. Děj filmu je opravdu trapný, ono nejde ani tak o to, že by byl nějak prostý, což bývá většinou, ale hlavně je naprosto nevyrovnaný, prostě scénář spíchlý za jednu hodinu. K mrštnému Avedonovi (kterého jsem nikdy ve své době nemusel) se přidává jako mstící se bratr ještě Keith Vitali (kterého jsem nemusel ještě víc a seděl mi spíš do záporných rolí). A i když by tahle dvojka mohla zajistit hodně slušnou zábavu, jak v době vzniku, tak dnes po letech, moc tomu tak není ... Akce si člověk příliš neužije a to co je mezi ní je příšerná nuda a otrava. Takže film se pořád zmítá mezi otravnou dějovou omáčkou a špičkovou "karate akcí". Avedon je jako vždy ve formě, choreografie soubojů výborná, prostě Hong Kong... I ten Vitali zde má dobré akční scény, ale celkově je to nuda. Navíc hlavní záporný ranař se s těmi v 2. (Hues) a 4.(Blanks) nedá vůbec srovnávat ... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Série Karate tiger se vyznačuje několika základními charakteristikami - Hloupý příběh, perfektní karate a slušná zábava. Třetí díl nabízí všechny tyto ingredience v opravdu pořádné dávce. Loren Avedon je skvělý jako vždycky, nakope prdel každému a nikdy nezapomene doma hřeben. Záporák - tentokrát šílený albín s ksichtem vánočního kapra - působí taky hodně dobře, i když jeho dábělské plány jsem nikdy moc nepobral a jeho vůbec mu nepodobný dublér v bílé elvisovské paruce je teda kapitola sama pro sebe. V čem je tedy ale problém, který dělá z Pokrevních bratrů jasně nejslabší díl série s účastí Lorena Avedona? Tenhle problém se jmenuje Keith Vitali. Tahle obluda totiž představuje všechno, co na Americe tolik nenávidíme. Nesympatický namyšlený idiot přesvědčený o své dokonalosti, který dokope každého zloducha, sbalí každou babu (přitom pochybujete, že by se ho nějaká vůbec doktla) a nikdy nic neudělá špatně. Prostě hnus. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Klasické, staré béčko – podle toho se k tomu musí přistupovat. Třeba s Avedonem film: Král kickboxerů – to je můj oblíbený film z dětství. Takže když jsem si tohle nedávno prvně pustil, tak mi mnoho aspektů filmu připomnělo toho krále kickboxerů. Sice bylo tohle slabší, ale furt to bylo zábavné. Výborná, klasická hudba starých béček, solidní souboje – bylo jich dostatek, dobře byly natočeny – co víc si v tomto ohledu přát. Příběh nebyl špatný, ale v mnoha ohledech mi nesedl. Zde by to mělo působit trochu vážněji k příběhu jako pomsta – to se však nestalo. Bylo to takové trochu odlehčené. Jako nebylo to špatné, ale záporáci mě moc nebavili a napětí nebylo žádné. To jsou docela chyby, takže jsem si říkal, jestli mám dát vůbec 4 hvězdu. Ale z nostalgie k těmto starým, poctivým béčkům jsem dal lepší hodnocení. Jsou teda lepší, chytlavější, podobné snímky, ale já se bavil dobře. S radostí se k tomu ještě vrátím. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce výborný, souboje i kaskadérský kousky jsou tvrdý, syrový, choreografie slušná a ani příběh vyloženě nenudí. Škoda, že Loren Avedon nehrál tehdy ve víc filmech, co se týče bojovejch schopností ve filmu, tak mi z neasiatů přišel nejšikovnější a jeho Karate Tiger 3-4 v akci o tolik nezaostávaly za velkou částí asijský konkurence. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Dabing společnosti Intersonic je prostě nezapomenutelný. Jan Preučil musel jenom zde nadabovat snad 4 postavy. Loren Avedon byl výrazně lepší, hlavně herecky, než jeho starší bratr. Největší plus je tady záporák Franco (opět v dabingu Jana Přeučila) který svým albinským zjevem dodává všemu nevídanou pozornost. I jeho karate styl a šedivé vlasy by se dály přirovnat ke starým zlatým Shawn Brothers. Nalepit mu jen vousy a mohl by klidně hrát Paj Meje :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • U finálové rvačky v hangáru je možné vidět, že každý komplikovanější úder, zejména kopy, dělá za Keitha Vitaliho asijský stunt. (Raziel811)

Reklama

Reklama