Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Po průměrném prvním dílu, byla jen otázka času kdy se bude chtít zase někdo v Hollywoodu napakovat a udělá se další trapné, suché a bez pár hlášek i nudné pokračování. Přesně 5ti letech se tak stalo a vznikl tenhle nemastný a neslany paskvil, kde se sice pobavíte, ale takovým způsobem, že je vám vlastně i trapně za sebe. Na nedělní odpoledne (bez dětí!!) či jako kulisu se to dá využít vždy, ale to i plno jiných věcí, třeba jako umýt nádobí, osprchovat se apod. 30% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování, až nechutně parazitující na perfektním prvním díle, který byl opravdu zábavný, nápaditý, vtipný, kulervoucí, tohle je ale prostě už jen nesoudné vyždímání původního námětu, které má daleko blíž ke trapnosti a nudnosti a v porovnání s jedničkou jde o naprosto připitomělou záležitost a strmý pád na čumák. Jediné, co snad zůstalo tedy alespoň trochu na úrovni, a to nejen s ohledem na první díl, je obsazení, které je nadále poměrně zábavné a výrazné, ikdyž nutno zároveň podotknout, že přestože mám Robba Corddryho neskutečně rád, tak pro mě je hvězdou vedlejších rolí, ve kterých je vždy naprosto nepřehlédnutelný a svými výstupy si pak většinou krade i filmy sám pro sebe, ovšem na utáhnutí hlavní role prostě nemá a chvílemi ho zkrátka bylo až moc a spíš působil až rušivě a otravně, ostatní mu ale naštěstí slušně sekundovali a doplňovali ho, takže v tomto ohledu ještě ok. Samotná zápletka byla ale už jen jeden šílenej vejšplecht bez hlavy a paty, mě to chvílemi nedávalo ani moc smysl, no prostě hrozný, nesmyslný vopruz. Vtipnost pak sice v určitých momentech fungovala, ovšem v poměru s trapností byla prohrávajícím a smršť vulgarit toho tentokrát také moc nezachránila. Pro mě jde zkrátka o zcela posraný pokračování, které nemělo vůbec vzniknout a pokud ano, tak z úplně, ale opravdu z úplně, jiného scénáře. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to už tak dobré jako první díl, ale pořád jsem se místy docela bavil. Navíc v rámci toho ani nemáte potřebu hodnotit, jaká je logika celého cestování v čase, protože jde stejně o postavy a o to, co dělají. Některé vtipy byly skvělé, ale pohříchu jich bylo velmi málo. Pořád si ale myslím, že to je v rámci americké produkce nadprůměrná komedie. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokračování komedie to byl zítra flám se v podle mě tedy moc nepovedlo.Jedna oproti prvnímu dílu ,kterému jsem dal tři hvězdy tu chybí evidentně nějaký nápad co by nepůsobil tak křečovitě.Za druhé je tu opravdu až moc humoru za hranou a spíš to působí trapně než vtipně.Za třetí neúčast Johna Cusacka ( i když to není můj oblíbenec a ty dvě vteřiny co se tu mihne nepočítám) filmu škodí.Celkově jsou pro mě nejvtipnější asi dva momenty.První je přirovnání cestovaní časem k Terminátorovi a druhá závěrečné titulky.Za mě tedy celkově 35% a dvě hvězdy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhé dielo Hot Tub Time Machine, v porovnaní s tým prvým, je niekoľko krokov späť. Samotný príbeh je viac ako nestabilný, jednotlivé dialógy nie sú dostatočne vtipné (ani tú úroveň z prvého diela nedosiahnu) a samotný záver (spolu s obrázkami z minulosti) je nič iné, len jeden zlý vtip. (R. Corddy stále dobrý.) Škoda, pretože prvé dielo bolo celkom slušné! Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama