Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

Furmi odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý novší film ktorý som od už tlustoprda Seagala vo večne koženom kabátiku pod ktorým skrýva pol ameriky videl. Budem hodnotiť len asi pol hodinu s filmu lebo ostatok som prespal, potom som sa zobudil ale keď som videl že film vždy ide tak som radšej zas zaspal. Hold je to tak keď si niekto vytvorí imidž akčného superhrdinu a začne sa na ňom už podpisovať zub času a úbytok finančného zabezpečenia. 10% ()

smrtubohem odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, ale opravdu velmi nezdařilý film, který si ani hvězdu nezaslouží. Zase samý nudný a předvídatelný přestřelky, Stevenův bojový potenciál opět zůstává nevyužit, což je u něj prakticky jediná použitelná deviza. Hlavní záporák umře a oživne několikrát, ani jsem to už pak napočítal, jak to bylo trapný. Spousta chyb, omylů, nepřesností a asi v tomto filmu najat stejný krejčí, u nějž Steven tak rád šije kožené různý mantly, kabáty, hávy a tlustý bundy, jimiž se snaží zakrýt čím dál komičtěji působící proporce. Posledních deset minut jak Seagal vodí tu přehrávající krávu s dcerkou po Paříži, to byl teda už vrchol ubohosti. ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Cizinec aneb moje verze jedné známé české písně...:"Haló, kdo mě chce, jsem tlusťoučký medvěd...co nejradši spal by měsíců devět...Haló, už se nesu, na scénu se valím...do křesla ´Steven´ své tělo svalím...Pohodlné je moje sezení..dnes zase bude dublérů svezení... Půl dne pivečko chlemtat a pupek si hladit, lehce si prdnout, plácek zasmradit... Nejspíš jsem jenom tlustej čím dál víííc!!!... Neřeš tohle rejžo, já jsem případ ztracenej... na herce moc starej, v hlavě vygumovanej... Mám tu jeden návrh přímo k nezaplacení... skoncujte to se mnou, strčte mě do vězení... Polevím z vysokejch nároků...chcípnu na poušti v Maroku... Vzpomínat, jaký to tenkrát bylo..když jsem měl míň o dvěstě kilo... Nejspíš jsem měl o pár hamburgrů víííc!!!...Své mobilní číslo jsem právě zrušil...propíchnout se mečem jsem zase zkusil... Vrstva sádla je moc silná meč se zlomil..velkou tlustou slzu jsem teď uronil... Sebevraždu zkusím za týden znova...budu se u toho koukat na tv Nova... Vím, že tam můj Cizinec už doskáče...to zase klesnou sledovanosti koláče...Moc dobře se to teda nevyvíjí..doufám, že mě snad diváci aspoň zabijí..." Já se omlouvám, ale po tomhle filmu jsem si musel udělat ze Stevena trochu srandu, protože on si jí dělá z nás taky!!! p.s.:až přijdete na to, na jakou píseň je tohle odkaz, tak si to melodii pobrukujte k tomu, možná se vám to tak bude zdát lepší:)) ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsia stara videoSeagalovka ku ktorej som nemal komentar. Tak som si ju po rokoch pustil znova vo viere, ze zvysim hodnotenie aspon na jednu hviezdicku. Na zaciatok vyzdvihnem par kladov. Seagal tu ma nadvahu ale oproti sucasnosti este nebol slepy, takze nenosil okuliare, satku, chranic vajec cize vestu a ani nemal tu sexy briadku, ktora mu ukrutne nepadne. Film sa nenatacal v hnusnom Rumunsku ale iba v polohnusnom Polsku. Seagal tu ma regulernu hlavnu ulohu a nie iba obcasny stek v korom cely cas lezi ako ma dnes vo zvyku. Dokonca tu este nema uplny mam vsetko v pici vyraz, ale iba ciastocny. Este ho evidentne nemal uplne natrenovany. Vsetky tieto aspekty by normalny clovek povazoval za samozrejmost. Seagal a jeho producenti evidentne normalny nie su a cim dalej tym viac nas v novych filmoch terorizuju. No a trochu detailnejsie k filmu. Zapletka je totalny chaos. Seagal tam ma nejaky tajomny balicek a vsetci po nom idu. Preco? To nikto nevie. Akcie tu vela nie je. Par prestreliek, tri kratucke bitky a jeden vybuch. Poviete si, ze to nie je az tak malo. Ale vsetky akcne sceny su neskutocne, neprijemne, divne zostrihane, takze som z nich nic nemal. Takze ako akcny film to je totalny odpad. Vlastne je to odpad ako akykolvek film. Nie je to ani otrasne tym zabavnym spôsobom. 0/10. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Plytvat slovami? Stacil by osobny pohovor so mnou, ked niekto zacne hovorit o Seagalovi a z mojho nie prilis dobre vyzerajuceho, ale smiesneho ksichtu by mohol karikaturista robit 365 dni nejake tie shooty. Seagalove filmy - tu uz je frazeologicke ustalene slovne spojenie radene do pejorativneho az vulgarneho slovnika. Je to nadavka, podobne ako Dudikoff, ci Norris. Tu je potrebne si uvedomit nie ze je problem najst nieco kladne, co by stalo za to pozriet si jeho filmy. Hlavnym problemom ostava priestor a starost odkial zacat pisat dovody, preco si to nepozriet a spisat peticiu pre UnHolly wood, aby znicil vsetky kopie a originaly filmov v ktorych hral a nahradil divakovi nemajetkovu ujmu, ktoru utrpel alebo mohol utrpiet sledovanim tychto zlatanin. Reziser jeho filmov neexistuje. V podstate vidiet to vo filme, kde kazdy pobehuje, hovori si co chce, kedy chce, kona nezmyselne, prosto je to vsetko holubnik. Scenar som po urputnom hladani pod kvantovym mikroskopom pozicanym z CERNu nenasiel. Herecke prejavy, dialogy, lokalizacia kvazideja, to sa vsetko mina ucinkom. Ze ide o akciu?? Dovolim sa zasmiat. Aka moze byt akcia proti Števovi? Neutrzi jediny uder, aj ked utrzi to sa nerata, lebo bez problemov funguje aj postreleleny, ci akokolvek zraneny. Ma vyhodu lebo nepotebuje zasobniky s dodatocnym strelivom. On ma specialne zbrane, ktore sa nabijaju same. Nekonecny pocet guliek. Števo otvori kapotu auta a z neho trcia 2 neizolovane kovove drotiky, ktore spoji a auto hned ide. No prenasledujte ho. Nemate sancu. Ujde Vam na akejkolvek rachotine, darmo mate 100krat lepsie auta. Vzdajte to. Števo je dobry bitkar. Je cestny. Ochranuje slabych. Polame Vam rucicky, no, nie on, ale kaskader, po 5 minutach boja len na okamih prestrihnu Števov tucny ksichtik, aby Vam film pripomenul, ze bojuje Števo. Najviac si ale zoberiete z moralnych posolstiev na vytuzenom konci. Ono spisuju sa urcite pamati, memoare, do takych malych knizociek to potom pojde, a Vy to mozete niekomu darovat. Posolstva su krasne, vystizne, vsetko riesiace. Stojace na zamyslenie. Ja len sa zamyslam, kde sa stala chyba, ze sme pripustili aby vo filmovom priemysle, pobehoval takyto pajac. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama