Reklama

Reklama

The Drownsman

Trailer 1

Obsahy(1)

Maddie, ktorá po nešťastnej nehode pri jazere prepadá hydrofóbii, presviedča svoje okolie o zohavenom zabijakovi, ktorý ju prenasleduje pri každej príležitosti, kedy príde do kontaktu s vodou. Jej sestra Hannah, ktorá sa domnieva, že Maddie si všetko len zbytočne vymýšľa a zveličuje, podniká v kruhu priateliek "záchrannú seansu". Maddie ponorí do vane, aby tak definitívne, raz a navždy prekonala svoj strach. Už čoskoro sa všetky zúčastnené presvedčia, že Maddie nie je až takou blázonkou, za akú ju všetci považujú... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (41)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle je dobrý. Překvapivě až. Takovej slasher, ve stylu Freddyho, jenže zabiják nezneužívá vůči obětem (parta holek) sny, ale vodu. Vlastně takovej vodník, to je, mě napadá ,... :)) Jak jde děj tak vlastně veškerá voda je nebezpečná, protože jakmile se jí oběť dotkne, slizský, vodporný, mokrý hovado ji stáhne do svýho světa a tam utopí v akváriu lepeným tak akorát na míru. Atmosféra, lekačky, postavy který nejsou na ranu (prostě takový normální holky ...), dost temný, obstojnej hudební doprovod ... vše fajn. A když už se tohle líbilo mě, tak všechny dnešní "Annabelly, Jessebelly a Ouje" budou asi mokřejší vzrušením víc, než ten vodník v tom filmu ... pro holky, co se rády lekaj a bojí a při tom rády křoustaj popcorn a strachy se drží přítelova penisu, stejně tak jako pro chlapi, co maj rádi, když je holka při hororu drží za penis (já to nejsem, mě horory nevzrušují!! :DD ) ...ehm, JAKO STVOŘENÝ! Obě skupiny si užijí svoje a v úplném finále nebude stříkat jenom na obrazovce ... ;)) Jinak si tohle asi za týden ani nebudu pamatovat, až zase skouknu nějaký to porcování asiatek ve sklepě a přepošlu to svojí věrné a milé žákyni Michaele ... ;-P ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak. Ač hezky natočená, pořád jen vakuově balená rychlokvaška, jakých je ve filmových kanálech víc než dost. Zaměnitelný záporák, spousta klišé, minimum napětí. To, že Drownsman je téměř bez krve, bych tentokrát viděl výjimečně jako mínus. Smrt utopením totiž považuju v hororu jako jednu z nejnudnějších. Cela by mohla vyprávět. (30%) ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nepříjemně mrazivá duchařina tentokrát o chlapíkovi, co se realizuje ve vodních hrátkách. Chybí tomu sice hlubší myšlenka a strašidelnější lekačky (jakmile začne z něčeho kapat, je jasný, kdo přijde na návštěvu), ale zachraňují to uvěřitelné holčiny a bubák, co má dost ošklivej kukuč. Pointa jako taková mi přijde slabá a aspoň v závěru z toho mohli vymáčknout víc, než z toho doopravdy vymáčkli, eh pardon vyždímali. Šplouch. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené, pár šukézních hereček a výborná úvodní scéna + ta ve výtahu. Jinak tady musíte hodně zapojit svoji fantazii, protože při té jedné scéně, kdy jedna z postav zmizí v umyvadle, to už mi bylo hodně do smíchu. Celé je to klišoidní až to bolí, strašně předvídatelné, byl jsem hlavou o několik minut napřed. Totální absence krve, smrti pouze utopením, což je prostě nuda. Vodník Freddy Krueger. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jak utopit Maddie aneb konec jednoho vodníka v Kanadě. Maniak Sebastian Donner za svého života k smrti rád topil mladé ženy. Teď je z něj hnusný přízrak-unterwasserman, co dělá úspěšnou reklamu vlasům bez lupů a bez šamponu Wash&Go nedá ani ránu. A hlavně s tím topením si pořád nedá pokoj. Po krku jde slečně Maddie a jejím kamarádkám. Hororový specialista Chad Archibald natočil poměrně originální horor bez zbytečných keců, s temnou atmosférou a s převahou ženského elementu. Podařilo se navodit působivé sekvence vzdáleně připomínající Noční můru Z Elm Street i vzdálený odkaz Candymana, v nichž k drastickým scénám dochází výhradně přes vodu. Téměř neznámé herecké obsazení má pro režiséra osobní význam, neboť s některými z herců už spolupracoval na svých dřívějších projektech, zvláště pak Ryan Barrett v roli "vodníka" je jeho dvorním hercem. Herecké obsazení je neokoukané, funkční. Vraždění má své silné i slabší stránky. Topení obětí mohlo mít i dramatičtější, rozuměj drastičtější výraz. Nevábné prostředí, ve kterém se oběť ocitla, bylo už mnohem působivější, topení v kádi tady dlouho nebylo. Scénář byl úderný v tom, že se nechtěl zaobírat zbytečnostmi. Zbytečné pro scenáristy bylo, aby dívky měly přítele, jedna se sice vdává, ale jejího milého neuvidíme, scénáři přišlo zbytečné, aby do story zasáhla jakýmkoliv způsobem policie, stejně tak nepodal vysvětlení, jestli se Maddie, při své fobii z vody, myla a zcela zbytečné bylo zjišťovat, u jakého vlasového stylisty si nechává přízrak dělat vlasy. Režisér s kameramanem hlavně dosáhli působivé souhry obrazu, ve které je děs zhmotněn v té správné kádi, ve které se divák topí rád. Film měl spád, originální nápady, správný poměr temnoty i děsu, neokoukaný casting, pěknou kameru, docela dlouhé finále. K úplné spokojenosti bych si jen přál, aby scény s topením byly o něco brutálnější. Horor o vodě a topení tady dlouho nebyl. 90% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama