Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie je fanoušek heavymetalové hudby, zdrcený podivnou smrtí svého idolu, zpěváka Sammi Curra. Pak získá jednu kopii Gurrova posledního alba a naváže s mrtvým kontakt. Pomocí alba chce však mrtvý zpěvák zničit svět. (Hans.)

Recenze (33)

Campbell 

všechny recenze uživatele

I když mám rád tyhle metalový páprdy tak tohle mě dost zklamalo. Třeba už jen příběh, čekal jsem daleko větší porci hororu ale dostalo se mi hodně málo scén které by byly s hororem spojeny. Navíc herci a jejich dialogy byly naprosto idiotské a nezachránil to ani Simmons ani Osbourne. Celej film se strašně vlekl a mě nudil k smrti. Největší plusem je hudba a tím nemyslím jen ten rock kterej měl koule ale i orchestriální hudba v podání Younga sice to není Hellraiser ani to nepatří mezi to lepší co udělal ale je to poslouchatelné a příjemné. Nicméně jak jsem říkal film mě docela nudil a nic mě na něm nepřekvapilo. Takže za mě 2* a ani o kousek víc. ()

movie 

všechny recenze uživatele

50% Super námět, ve kterém pubertální truskull metalák najde na nevydané desce svého čerstvě zesnulého metalového idola vzkaz ze záhrobí, při jehož vyslyšení se jeho modla začně zjevovat a vraždit. Bohužel je to všechno až příliš soft a vraždy jsou maximálně nudné (po zásahu "bleskem" po oběti obvykle zůstanou jen kouřící boty). Kdyby se TRICK OR TREAT urval ze řetězu trochu víc, mohla to být naprosto bohovská kultovka. Satanužel. ()

Reklama

Koly 

všechny recenze uživatele

Určitě jsem všema deseti pro podobné počiny, i když tohle je spíš určeno pro příznivce rocku & metalu. Ostatní to asi nerozdýchají. Důraz je spíš kladen na hudenbí složku, je možné, že film sloužil k ještě většímu zpropagování tvrdé muziky. O žádný drsný horror se nejedná, klidně si to dokážu představit v odpoledním vysíláni TV Nova. Na druhou stranu děj není žádná nuda, ale prospěla by kratší stopáž, dejme tomu o 15 minut, protože šedé místa by se určitě našly. Z herců mě totálně dostal Ozzy Osbourne v roli reverenda Aarona Gilstroma. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Milé děti, rocková hudba pochází od ďábla, jak dokládá tento film a tak raději poslouchejte hip-hop, techno a podobné neškodné NEhudby! Ale teď vážně. Jasně, že bych to měl hodit do odpadu, ale copak můžu? To bych popřel, že rock miluji. A tak jednu hvězdu dávám za hudbu a další dvě za Simmonse a hlavně za Ozzyho, kterého jsem skoro nepoznal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Troglodytný B movie scenár, v technicky áčkovom lákavom balení. Musím povedať, že herec Charles Martin Smith sa ukázal ako schopný režisér a idú mu hlavne akčné scény, ktoré sú na vysokej profesionálnej úrovni. Mimo to ide o klasickú osemdesiatkovú teen odrhovačku, ktorá má iba pobaviť. A to se jej aj podarilo. ()

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy je Eddieho máma převlečená do halloweenského kostýmu a vyráží s přítelem ven, je vidět v záběru mikrofon. (juta)
  • Natáčení probíhalo ve Wilmingtonu v Severní Karolíně na místech 105 Borden Avenue, 734 Forest Hills Drive, Cape Fear Memorial Bridge, John T. Hoggard High School, Trask Coliseum, New Hanover High School a v EUE/Screen Gems Studios. Natáčelo se od 21. dubna do 6. června 1986. (noelcoward73)
  • "Trick or Treat" - čtvrté album heavy metalových Fastway zároveň posloužilo jako soundtrack k filmu. (Fenk)

Reklama

Reklama