Reklama

Reklama

Jennifer Lopez featuring Pitbull - Live It Up

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 5 min

Recenze (7)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pitbull jde po krku Jennifer Lopez, ale v dobrém. Spojení s ním zpravidla přináší hudební kvalitu. JLo si je toho dobře vědoma, a proto s ním potřetí spojila hudební síly, a je z toho song, který do vás vlije proud energie. U hudebního umělce Pitbulla, ani tomu nijak jinak není. Na pomalé skladby ho neužije. Když do posluchače energie neproudí, je to známka, že to hudebně nefunguje, ale tady si troufám tvrdit, že nelze pochybit. JLo tak nějak mírně zapadne, její solo songy jen tak prošumí, ale když si hodí taneček s tímhle plešounkem, tak zase září, než mu (hudebně) zahne s někým jiným. A zpravidla je to nevěra, která moc rozruchu, co do hudebního zážitku, nenadělá. Klip má vysoké obrazové kvality. Ani tentokrát se nejede na příběh, ale na prostředí, do kterého je klip zasazen. V předchozí spolupráci to byl kupříkladu rozlehlý taneční parket, na kterém to tahle dvojka rozjížděla v písni "On the Floor". JLo ve společných klipech hodně mění styling. Není to nikdy razantní změna, ale děje se většinou tím správným směrem. Kromě outfitu, je to vlasový styling. Zde je součástí modní přehlídky, ale zavítáme také na pláž, a to vše v rozjuchaném stylu. Název skladby přece praví "Live it Up".Tahle písnička je vůbec diskotékově úderná s cílem na dobré párty strhnout dav. Z těch tří spoluprací, nebo chcete-li duetů, je to asi nejodvázanější party rocking song. Aspiruje dokonce svým svěžím a chytlavým podáním, a to i bez obrazového ztvárnění, objednat si ji u Dj hned několikrát za večer. Titul Král a Královna diskotékového večera je zaručen, ovšem jen za předpokladu, že s dvojkou JLo & Pitbull dokážete držet krok a dech. Mé hodnocení: 100% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Klasická sázka na jistotu - hrozný rap + chytlavý part Jennifer. Už by to ale asi chtělo větší nápaditost... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak sa v minulosti o niečom hovorilo ako o bubblegum pop, teda vlastne o klipoch k tomuto žánru, tak Pitbull zrejme bude novou etapou a etážou. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Víte, kde by byla JayLow nebýt Piťbula? Přesně tak!! Uklízela by furt pokoje. Ještě, že dokáže prodat svůj přirozený Sexappeal s Piťbulem to vždycky rozbalí. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

73% / Oproti starším On The Floor a Dance Again jde o nepříliš povedený singl, který ovšem není až tak špatný. Video: 64%, Hudba: 81% ()

Reklama

Reklama