Reklama

Reklama

Sedm dní v pekle

(TV film)
  • USA 7 Days in Hell
Trailer

VOD (1)

Tato neobvyklá komedie v dokumentárním stylu paroduje životy dvou profesionálních tenistů, nesmiřitelných rivalů (Andy Samberg a Kit Harington) před jejich klíčovým soubojem - nejdelším wimbledonským tenisovým zápasem, který trval 7 dní. Tento komediální speciál uvádí známé televizní osobnosti Andyho Samberga a Kita Haringtona v neobvyklé parodii plné slavných hvězd, jejíž děj se odehrává v prostředí vrcholového tenisu. Premiérově uváděný v jednom nejvýznamějších víkendů tenisové sezóny - v průběhu finále Wimbledonu - "Sedm dní v pekle" nabízí neuctivý, potměšile seriózní pohled na dvojici fiktivních hráčů z nepříliš vzdálené minulosti, kteří sehráli zápas tenisových zápasů: sedmidenní pětisetový wimbledonský maratón, který z těch dvou vyždímal doslova všechno. Vedle vrcholů (a propadů) onoho zápasu přináší "Sedm dní v pekle" také dokumentární pohled na životy a kariéry dotyčných soupeřů: Aaron Williams (Samberg) je věčný nespokojenec, jehož chování v nejlepší náladě trumfne chování Johna McEnroea v té nejhorší (McEnroe hraje ve filmu sám sebe) a Charles Poole (Harington) je tupý génius, který na svých bedrech nese tíži anglické touhy po wimbledonském vítězství. Pozadí příběhu těchto falešných superhvězd humorně dokresluje přehlídka slavných osobností v rolích fiktivních postav nebo lehce ironických verzí jich samotných. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

ywo666 

všechny recenze uživatele

No tak to bola úplná chujovina. Niektoré nápady fakt geniálne. Škoda, že v 43 minútach sa nachádzalo stále veľa hluchých miest. Švédsko, Copperfield a Kit Harington boli najlepší. Ale vlastne kopec vecí. Típek čo nemá rád tenis, královná. Útek z vezenia. Akurát na mňa tam bolo príliš veľa holých čurákov na meter štvorcový. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

K něčemu takovému se toho snad nedá moc napsat. Dlouho si nepamatuji, kdy jsem se takhle nasmál. 40 minut má divák napíchnutou žílu, kam mu proudí koňská dávka humoru. Často tento pseudo dokument poskakuje na samé hraně mezi humorem a trapností, ale tvůrci jsou takoví mistři, že tuhle hranici dokonale odhadli a za celou dobu jsem neviděl jedinou pasáž, kdy by tohle inteligentní veledílo sklouzlo k trapnosti. Žasnu, kolik známých osobností se podařilo ke krátkému výstupu přesvědčit a hlavně mě potěšilo, že se tihle lidé nezdráhali udělat si prdel sami ze sebe. Dokonalé shrnutí tenis během 40 minut. [90 %] ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt úlet nic tak dokonale zábavného jsem neviděl minimálně poslední půlrok. Naprosto úžasný a věrohodný dokument, týkající se už ne tak věrohodného sedmidenního zápasu, na Wimbledonském trávníku. Neuvěřitelně autentická záležitost, plná maximálně vtipných situací. To královnino lynčování ve výtahu, to byl teda mazec o sexu na všechny způsoby a dalším, se radši ani nebudu zmiňovat. Prostě každému doporučuji, každému kdo se chce pobavit a kdo si myslí že už ve filmu viděl všechno. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Název zní opravdu démonicky. Pravda je však taková, že se leda démonicky pobavíte. Opět skvělá ironie na krásný sport – tenis. Nejvíc mě dostávaly herecké výkony, kdy byly ty nesmysly pronášeny zcela vážně s kamennou tváří. Opět jsem ale bohužel zacítila trapnost – konkrétně linky s královnou. Líbilo se mi, stejně jako v Tour de doping, že si ze sebe umějí herci udělat srandu a nebojí se hrát i naprosté debílky. Jde vidět, že ke konci už se jedna z hereček moc neudržela a začala se usmívat. To se jí ale vůbec nedivím. Pronášet tyhle skvělé nesmysly s vážnou tváří chtělo obrovské sebezapření. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pecka. Něco takového jsem ještě neviděl. Nesnáším parodie až na výjimky, ale tohle byla asi nejlepší parodie, jakou jsem viděl. Během 43 minut jsem se zasmál víc, než u drtivé většiny dvouhodinových komedií. A nechyběla ani Serena nebo sám David Copperfield. Vyjmenovat nejlepší momenty jednoduše nejde, protože jich byla hromada. Jeden ale přecijen vyčnívá a to naháči na kurtu. U toho jsem doslova brečel smíchy. Nejlepší na tomto "experimentu" je, že je servírován formou vážného dokumentu a to jsem se nemohl nesmát. Něco takového jsem snad ještě neviděl a hodnocení mluví za vše. Takhle se dělá komedie! Světe div se, jde to i bez trapností, fekálností a humoru pro zvláštní školu. Zajímavostí je, že se snad poprvé ztotožňuji s hodnocením místního kontroverzního pana verbala. Těším se na další komedie od Szymanskiho, laťku nasadil hodně vysoko. 85% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film bol inšpirovaný maratónskym mužským zápasom Isner – Mahut na Majstrovstvách Wimbledonu v roku 2010, ktorý je najdlhším tenisovým zápasom v histórii. Celkovo zápas trval 11 hodín, 5 minút. (Arsenal83)
  • Andy Samberg (Aaron Williams) jako kluk sice tenis hrál, ale kvůli přípravě na roli netrénoval ani jednou. Kit Harington (Charles Poole)si dopřál jen jednu lekci, a to den před začátkem natáčení. (Nine)
  • Film popisující sedmidenní tenisový zápas byl natočen za pouhé 3 dny. (Nine)

Reklama

Reklama