Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Niekoľko rôznorodých ľudí, bez ohľadu na vek, pohlavie, národnosť, farbu pleti, povolanie či zdravotný stav, sa ocitá v tmavej miestnosti, kde každý jeden z nich stojí v malom červenom kruhu. Uprostred kruhov z podlahy vychádza zvláštny stroj, ktorý vydáva podivné zvuky a šľahajú z neho elektrické prúdy. Koho zasiahne, ten ihneď umiera. Nikto nechápe, nikto ani len netuší, prečo a z akých dôvodov s nimi niekto hrá túto podivnú, krutú hru. Systém je pritom jednoduchý. Vyžaduje "iba" to, aby si prítomní vybrali spomedzi seba jedného, koho stroj zabije. (*CARNIFEX*)

(více)

Diskuze

NiMareQ

NiMareQ (hodnocení, recenze)

Ze začátku jsem tomu moc nevěřil a jen jsem proklikával film... no ta atmosféra v první části mi přišla tak hustá, že jsem si to nakonec pustil od začátku celé, jenže v druhé půlce to už značně pokulhává - zcela se vytratí nápaditost a postavy se už vrací jen k tomu stejnému tématu. Spousta padnutých otázek tak zůstává nevyřešených a to nemluvím ani o tom konci, kterej je už úplně o ničem. Samozřejmě se dalo odhadnout co se stane a ta těhotná je blbá, že si to nepojistila a nechala to tak. Nicméně tu kapitolu s dítětem jsem už vůbec nepochopil a to samotné zakončení venku taky ne. Bohužel tyhle detaily to pro mě dost kazí, třebaže ze začátku jsem byl fakt nadšenej a nemohl jsem se odtrhnout.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Malej spojlík.  V "hrají" chybí výherce a to herec Michael Nardelli. Jinak film nebyl špatnej,jen tam mohlo bejt nějaký vysvětlení. A jak říká kolega pode mnou. Je dobré se řídit LIVINGDEADOVI odpady.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Mimochodem na film jsem koukal pouze diky Odpadu od LIVINGDEAD a zatim mne tento znak ve vyberu filmu nezklamal. :))

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Tyto filmy miluju a uprimne tento experiment je jeden z mych nejoblibenejsich. Sam jsem ho hral na hodinach psychologie mnohokrat a dost to povi i Vam o Vas samych. ;)

D.Plesr

D.Plesr (hodnocení, recenze)

Budu psát obšírněji bych vyzradil co nejméně. Film začíná s nádechem živelnosti, jež lecos slibuje. Ale ta se vzápětí vytrácí (chápu, že tu měl být kontrast prostředí, ale že ita atmosféra a kamera...). Ve své podstatě jde, film s křížkem po funuse, nad to nerozebírá toliko otázky související, jakožto pouze nahazuje. Výběr Watsonové do této role byl trefou do černého neb její naivní hereccké výrazy zapadají do celého vyznění (jako populární a hezká herečka, ale bez schopnosti něco opravdu zahrát tak abyste jí to uvěřili). A na tom dost upadá  celá atmosféra a naléhavost filmu a tématu. Myslím, že ta naivita je v ní zakořeněná.Celý film působí jako stvořený na  (intelektuální) míru právě lidem, kteří social networks využívají, a jiné publikum sotva dokáže zaujmout. Tento aspekt se mimo jiné projevuje v závěr, kdy přichází jen symbolické pošťouchnutí a nic víc ( hanks by ji v skutečnosti sundal, anebo celou dobu držel pod sedativy).

Zajímavou je pak už úplně poslední scéna, jež slibuje snad šťastný život...

na příspěvěk reagoval Dedula

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

dannyd14

Však jasné,máš pravdu nebudem strácať svoj drahocenný čas s niekým koho mám silne u...,radšej ho využijem efektívnejšie  :-))

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

peiton

Kasli na neho, nenechaj sa vytocit. Bola to blbost, ziadne vysvetlenie na konci, preco sa to dialo a plno dialogov, asi reziser nechcel toho vela vymyslat, tak nechal priestor pre scenarostu.

na příspěvěk reagoval peiton

pekloQ

pekloQ (hodnocení, recenze)

prežil ten najvetší vyjebanec čo zneužil naivitu dietata a zabil tehotnu ženu fakt prekvapenie osobne by som ho dorazil na planéte zem 

Cukro

Cukro (hodnocení, recenze)

peiton

nejdem sa tu hadat, to mi daj radsej cislo a mozme si zavolat. urychlime hadku a hlavne jej koniec.

Uživatel Cukro smazal svůj příspěvek.

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Cukro

Najhorší hororový počin roku,čo bolo prosím ťa na tom hororové,okrem toho,že nič??

na příspěvěk reagoval Cukro

Uživatel Cukro smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama