Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

classic 

všechny recenze uživatele

V podstate, hnusia sa mi filmy, podobné tomuto tu, nemôžem si pomôcť, nemohol som vystáť, tento otravný film, otrávenej a znudenej, Nancy Meyers ! Konečne - De Niro, si zahral v niečom „normálnom” , lebo si v súčastnosti, vyberá tak debilné úlohy, až to nie je pekné ! Anne Hathaway, mi poriadne liezla na nervy, ale najviac sa môže pýšiť titulom - ‘piť krv’ , sentimentálna, N. Meyers, ktorej štýl, zatracujem ! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nancy opět nezklamala. Další milá a úsměvná vztahovka, která má všechny atributy její tvorby. Vyrovnaný scénář plný úsměvných okamžiků, emotivních dialogů, momentů, které donutí k zamyšlení i sympatických postav, které si prostě nemůžete neoblíbit. Luxusní a postavám dokonale padnoucí obsazení, a režii, která se nepředvádí, ale soustředí na příběh a poskytuje každé hlavní postavě, i mnohým vedleším, dostatek prostoru. Natočit laskavý lidský film, který by si na nic nehrál a dokazal pohodu a úspěvnost vybalancovat nad propastí kýče není snadné, ale Nancy to opět zvládá stejně bravurně jako Philippe Petit na laně mezi Dvojčaty. Navíc jsem ve věku, kdy se dokážu stejně dobře vžít do pocitů stárnoucího Bena ze staré školy, do pocitů věčně nestíhající Jules, kterou drtí neustály tlak a stres, i do pocitl Matta, který chybuje ač miluje. Takže o to víc se mi film dostal pod kůži. Samozřejmě i díky Annie a De Nirovi, kterí jsou oba výteční a jejich interkace jsou dokonalé. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka jako prase. Muž přestože měl slibněji rozjetou kariéru zůstává v domácnosti, žena která šéfuje veliké společnosti, kterou sama založila a De Niro, který sveřepě hájí její zájmy a podporuje ji v jejich cílech. Co bychom také chtěli, když režíruje žena. Film by mě zřejmě z těchto důvodů ani zase tak moc špatný nemusel přijít, kdyby se tam toho dělo trošku více vtipného. Jedna scéna, kdy "kluci" jedou pro mámin počítač situaci nezachrání. Castingových omylů jsem také našel několik. Všichni (ne)herci kromě Anne, Roberta nebo Rene jsou téměř otřesní. 50% ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Princezna nám vyrostla, místo deníku má noťas a založila si vlastní firmu. Robert De Niro si hraje na hodného taťku, dědu, strýčka, co všechno s úsměvem vyřeší a pro každého má pochopení. K tomu hraje unylý podkres bez jediného hudebního nápadu. Naštěstí neznám cílovou skupinu, pro kterou byl film určen. A nechci jí znát. Proč jsem dala jednu hvězdičku? Hrozně nerada dávám odpad, a Rene Russo vypadá i po šedesátce skvěle! ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Jóga, Apple, kancly, kreativci, mobily, tablety, xanax, jezdící židle, tweety, masáže, těžítka, propisky, hadry a mnoho dalšího v tomhle strašidelném korporátním pekle, které si musí užít jen prvotřídně zpracovaný hlodavci. Nestačí? Tak se podívejte jak je to dlouhý a nádavkem vězte, že krom ošuntělé storky, jak dědeček hříbeček ohromil FB generaci, se dočkáte i rozjeté etudy na téma posranýho osobního života Nancy Meyers. Jediný komediální moment jsem si musel udělat sám, kdy při scéně, kdy se slzami v očích sleduje Rbert de Niro v televizi scénu ze Zpívání v dešti jsem si představoval, že se dívá na sebe v Lovci jelenů, Zuřícím býkovi či jiném filmu z doby, kdy se jej muži obávaly a ženy... taky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Anne Hathaway (Jules) měla v době natáčení krátké vlasy, které si nechávala zastřihávat už od natáčení filmu Bídníci (2012). Ve filmu tak herečka nosí dlouhou paruku. (VERA)

Reklama

Reklama