Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $31,5miliónaTržby USA $14,708,696Tržby Celosvetovo $38,803,993Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,945,988Tržby za predaj DVD v USA $3,946,250║ Teda obsadenie priam luxusné, zíde sa tu stará dobrá garda výborných hercov, kde samozrejme najlepšie vynikne svojou drsnosťou a neskoršou charizmou Costner. Osvieženie prináša "Wonder Woman" Gal Gadot, poteší dobre vyskladaní príbeh, plný fajn akcie a vypätých scén, slušný priemer. /65%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to nebolo dobré. Niektorí priaznivci tú chvália, že ide o dobrý akčňák. Ja som neočakával od tohto filmu veľa, tak ako všeobecne so stárnucím Costnerom ani nečakám. Ale toto nevyšlo ani na to, že ide o tak jednoduchý žáner. Pri akčnom filme by ste sa nemali nudiť. Tu sa to ale mnohým nepodarí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadená... chobotina. Nič ma tu nebavilo, postavy boli vyložene negatívne a záporné, vrátane ústredného kvázi hrdinu v podaní Kevina Costnera, ktorý nemal morálny problém prizabiť chudáka v bistre za to, že si dovolil osloviť ho, že sa predbieha. Samotná zápletka je v zápornom zmysle slova čisté sci-fi a v neposlednom rade pritiahnutá za vlasy a nebavila ma. Občas to má vydarenú scénu alebo dobrý akčný nápad, ale inak rozhodne žiadny zázrak a dosť veľké utrpenie. Ale videl som už podstatne horšie a ešte menej vydarené. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když už jsou agenti CIA v koncích, protože jim zlí pánové smrkli nejlepšího člověka, jenž - obrazně řečeno - držel klíč od arzenálu celého světa ve svých prackách, přichází na řadu doktor Mengele. Ten kuchne ještě teplý mozek onoho čupr špiona a šoupne ho do psychopata a masového vraha Jericha. No celý plán je více či méně směšný a film nám nabídne vcelku průměrnou zábavu, ale musím uznat, že Kevča chytá druhou mízu a v tomhle kousku hraje přímo skvěle. Může se zdát, že nesmysly skáčou na diváka ze všech stran, ale pokud se tento oprostí od fyzikálních zákonů a logiky, může si to i užít. Ač jsem byl zprvu naplněn značnou dávkou skepse, nakonec sám uznávám, že to zas tak zlé nebylo. Ba co víc, řekl bych, že dokonce nadprůměrné. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘENESLI MI BILLYHO DO HLAVY. VŠECHNO, CO VĚDĚL, VŠECHNO, CO DĚLAL, MÁM V SOBĚ...“ /// CIA proti anarchistovi, blažícímu po světě bez politiků, bank … (prostě anarchista…). Souboj má bejt atraktivní, takže za agentůru vyráží do boje psychopatickej Kevča, vyzbrojenej kusem mozku (vzpomínkama) Ryana (Reynoldse). Příběh je jednoduchej, tak, aby ho strávila i poslední obyvatelka Babovřesk. Terorista si pomocí výpočetní techniky dělá co chce, takže vodpadá složitý vysvětlování a děj to nejen zjednodušuje, ale hlavně zrychluje. Díky tý prostosti to vlastně nenudí, navíc je servírována i rozumná dávka akce s ucházející pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že Kevča nezapomněl na Filipa. 2.) Mám v hlavě tajnýho agenta. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama