Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 2
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (145)

purekritik 

všechny recenze uživatele

Nevim. Ten koncept, kdy se každej dialog či scéna pokouší o vtip nebo komickou situaci mi nesedí, resp. ani nemůže podle mě fungovat, aniž by se nevyhnul v podstatě samoúčelnosti některejch vtipů apod. Srandovními mi občas přijdou ty paradoxní situace, kdy se projevuje animálnost podstav. Jinak ten bezbřehej nihilismus a cynismus uz sem viděl nekde milionkrát, takze nuda. Celkově je to pro mě na hranici koukatelnosti, tezko kolikrat udrzim pozornost. Skoda zese soliterní, kreativní a inteligentní momenty ztrácej v tom všem ničem, holt to asi není můj šálek. 50% ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Tenhle netflix seriál je fakt super. Hlavně, co se týče animace, ta je fakt na dobré úrovni. Dalším plusem jsou fakt super vtipy, a celkově scénář. A dost dobrý stěry: "Prosíme účet, prosím," "Vždyť jsme si ani neobjednali". To mě dostalo. Úvodní znělka seriál BoJack Horsemana měla mimo jiné skvělou hudbu. Teď ale ke znělce seriálu Horsin´ Around (Koniny) - Malí sirotci, raz, dva tři. Začne se zpívat a potom už to jede. Taky mě zaujalo, že postavy, které nějak ovlivňují děj, jsou znázorněny jako zvířata. Zato postavy, které jsou "komparz", jsou normální lidé. Mezi mé nejoblíbenější postavy patří bezesporu pan PeanutButter. Celkově dost povedený seriál. 25. 10. 2015 ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Takto by dopadl ve svých padesáti Hank Moody z Californication, kdyby se nikdy nedokázal zamilovat. Jako padlá depkující bývalá Hollywoodská hvězda, která srší sarkasmy, ošuká a vychlastá všechno co může, a zoufale se snaží přes mraky špatných životních rozhodnutí najít aspoň ždibec štěstí. Plus, říznuté koňskou dávkou pošahaností ala Rick&Morty, ovšem jen tou měrou, aby seriál zůstával psychologicky smutně trefnou existenciální sondou do života stárnoucího chlapa, a zvířecí zpodobnění zůstávalo v prvé řadě metaforou osobností všech postav. Místy neuvěřitelně vtipná zábava, která pravidelně svou depresivností kope diváka do koulí - spolu se South Parkem je tak BoJack Horseman tím nejlepším animovaným seriálem pro dospělé ever. 9/10 ()

Kaceris 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si obľúbil hneď po prvom dieli. Zapol som ho len tak náhodou ale odvtedy už som sa nevedel zastaviť. BoJack je proste ako komediálny seriál tak aj seriózne zobrazenie depresívneho koňa ktorý si po role v sitcome nedokáže nájsť nejaký iný job a tak hlavne pije a droguje. Má vážne dosť veľa zábavných momentov ale pri niektorých vážne zaskočí vážnosťou. Každý kto začína seriál pozerať by sa mal dostať až za šiesty diel, keďže tých šesť vážne nebolo nič extra, no siedmym sa to už pekne rozbehlo. "Nothing on the outside, nothing on the inside." ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Skrz epizódkové vtipy (pri ktorých avšak každá akcia má aj následky, čo je pri seriáloch podobného typu veľmi osviežujúce, realita ostáva zachované, vyvíja sa, nereštartuje sa presunom do ďalšieho dielu), nepríjemne realistický dej a prepracovanú psychológiu postáv, BoJack Horseman tne do živého a je pre mňa to najhodnotnejší seriál dneška. ()

Galerie (392)

Zajímavosti (255)

  • V čase 16:19 můžeme v Herbově kanceláři vidět tři obrazy vyobrazující koně. Jedná se o odkazy na díla amerického malíře Jeana-Michela Basquiata. (Shizle)
  • BoJack hovorí, že on a Cuddlywhiskers to trafili ako Heidi a Spencer, je to odkaz na reláciu The Hills (2006). (Pat.Ko)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama