Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 2
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (145)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Seriál som začala pozerať s tým, že to bude komédia. Zo začiatku som si ešte myslela, že to len nie je veľmi dobrá komédia. No ako seriál pokračoval, bolo jasné, že toto je dráma a navyše mega depresívna. Nielenže v nej sledujeme osobnú krízu hlavného hrdinu, ale rôznymi spôsobmi sa tu vykresľujú aj rôzne spoločenské problémy, trendy a ľudské vlastnosti. A ešte aj to, čo by sa dalo považovať za vtipy, človeka deprimuje, keď sa nad nimi hlbšie zamyslí. Hoci je to veľmi negatívne a zabíja to vo mne akúkoľvek životnú nádej, seriál je tak dobre urobený, že neviem prestať pozerať. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Archerovsky nafrněný, UglyAmericansky haluzní a přísně respektující pravidla, vlastnosti a mýty parodovaných bytostí. Zatím na mě moc okatě vydřený a účelový fórky jsou jak ze sitcomů, kterým se nahlas řechtá a odrfkuje si při tom. Ale jakmile jsou ze zvířátek zvířátka, bavím se a jsem nadšenej. dabing je skvělej....... Den škoda, že BoJacka nedává Sheen. To byl závěr kariéry. Ale Arnett taky dobrej. Tak snad to uzraje, když né u tvůrců, tak snad u mě. 68%. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Som ochotný veriť, že ikstá séria už môže byť skvelá, no nepamätám si, kedy som mal naposledy taký intenzívny pocit márnenia času ako pri sledovaní prvej série BoJack Horseman (a to som minulý týždeň videl celú ságu Twilight - a trpel som pri tom). Za celých 12 dielov nič zásadne neprekročilo základnú (skvelú) premisu o koňovi/hercovi/skrachovancovi z 90s sitcomu smerom k menej prvoplánovým vtipom, či skutočnej dráme. Paradoxne nakoniec som mal chuť pozrieť si skôr nejaký dobový rodinný sitcom z 90tych rokov ako ďalší diel tejto kolosálnej nudy, ktorej vtipy by neboli vtipné ani v roku 1993. ()

Obivan 

všechny recenze uživatele

Bojack Horseman je seriál, který mě zaujal svou originální kombinací humoru a dramatu. Líbí se mi, jak seriál ukazuje různé aspekty lidské a zvířecí psychiky a společnosti. Postavy jsou zajímavé, rozmanité a uvěřitelné. Seriál je také vizuálně poutavý a plný narážek a odkazů na popkulturu. Bojack Horseman je seriál, který stojí za shlédnutí. ()

P.L.U.C.K. 

všechny recenze uživatele

Chápu, že většina (včetně mě) si od tohoto koňáka podle anotací slibují humor aka Family Guy nebo Morty and Rick. I když se občas objeví, tak zjišťujeme, že to není tento typ seriálu, ale ani žádného podobného. Ze začátku jsou nám informace nejasné a v seriálu se ztrácíme. Postupem času však zjistíme jakou bohatou komplexnost nám nabízí. Ne nadarmo má první série na Metacritic hodnocení 59 a druhá 90. A na tomto portálu si i zaslouženě získal sedmou příčku za nejlepší seriál za rok 2015. ()

Galerie (392)

Zajímavosti (255)

  • BoJackův hrdina, závodní kůň jménem Sekretariat, má předobraz ve skutečném závodním koni stejného jména. Proslul především překonáním rekordu závodní dráhy v Belmont Parku v roce 1973. Jeho životní příběh byl zpracován ve filmu Sekretariat: Příběh šampiona (2010). (Lukin413)
  • Syn účtovníka má na sebe rovnaké oblečenie ako Caillou. Caillou je postava z rovnomenného seriálu Caillou (1997). (Pat.Ko)
  • Na BoJackovej párty, keď jedáva cukrovú vatu, hovorí mužovi: "Takže na ostrove je očistec, však?" Diskutuje o relácii Nezvestní (2004) s Jorgem Garciom, ktorý v tejto relácii hral Hurleyho. (Pat.Ko)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno