Reklama

Reklama

Mike (Mike Krüger) a Tommy (Thomas Gottschalk) sú dvaja nerozluční priatelia. Tommy už celé roky píše svoj prvý román, a aby mal na živobytie, pracuje v umývačke na benzínovej pumpe. Mike sedí doma a vynalieza. Jedného dňa vymyslí prístroj, s pomocou ktorého môže fyzicky vstúpiť do deja akejkoľvek prehrávanej videokazety. Funguje to znamenite a obaja si užijú na vlastnej koži dobrodružstvá s hrdinami filmu Indiana Jones, keď sa na chvíľu stanú súčasťou jeho príbehu. Po návrate z filmového sveta sa dvojica so svojím zážitkom pochváli atraktívnej Linde, ktorá si príde dať umyť auto. Žena o tom povie svojmu bývalému manželovi, ktorého firma vyrába elektroniku. O Mikeov vynález sa začnú zaujímať aj Nemci a Japonci. A tak majú obaja priatelia v pätách naraz niekoľko agentov. Začína sa šialená naháňačka a bláznivá hra na mačku a myš. Mike s Tommym prežívajú dobrodružstvá, o akých sa im nesnívalo ani v detstve. Spoznajú, že skutočné zážitky sú oveľa zábavnejšie než akýkoľvek akčný film na videokazete. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

poprvé jak jsem viděl nosáče tak by mně ani vesnu nenapadlo že tahle serie patří němcům,když hlavně v 80desátých letech filmový průmyls ovládali hlavně frantíci a italové ale že němčouři dokážou natočit tak kvalitní serie jsem nečekal , kloubouk dolů před němčoury .

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Velmi dobrý film, už jen nápad, že můžete vstoupit do svého oblíbeného nebo náhodně zvoleného filmu a být součástí děje je úžasný. Taky bych se hnedka poslal do nějakého filmu :-) Velmi se mi líbila i hudba v tomto filmu, přesto dám jen tři hvězdy, protože Dva nosáči tankují super se mi líbili mnohem více, tak jen ***

Reklama

Reklama