Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film. Komedie? Pobavily mě závěrečné titulky, "Jágřík" a rodiče Missky (Vilma Cibulková, ale hlavně Miroslav Hanuš). Trapností zavánělo společné cestování manželek a hokejistů a profesorovo vnímání AZ kvízu, jako by to byl přímý přenos... Romantiku jsem nepostřehl... Pokud spočívala v zápletce s aukcí dresu, pak je teda nudná a nevěrohodná. Taťána Kuchařová obstála, Jirka Mádl maximálně do okresního přeboru :-) ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tady jsem zvedla hodnocení, jelikož jsem snímek viděla během let opakovaně a pokaždé mě bavil. Je mi jedno, že bylo předem jasné, kam to spěje. Zplastikovanou, starou-mladou Kuchařovou-Brzobohatou-Gregorovou nevím vlastně zrovna jakou (?) nemusím, ale tady byla moc fajn. Také Mádl zahrál vymaštěného hokejku přesně a Adrian Jastraban je dobrý vždycky. Tento televizní film je pro mě synonymem zábavy a ráda se na něj podívám znovu. Takže za 4. . ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Když pominu úsměvnou představu drobounkého Mádla jako hokejisty, tak úvod ještě ušel, bavil jak právě Mádl, tak třeba i Matonoha, do prdele to ale začlo z nějakýho důvodu jít přesně od příchodu Kuchařový (která mimochodem nehrála blbě) na přednášku Jastrabana. Kolečko to jako scénárista pálí vo 106, to je fakt, ale kvantita už brutálně ubíjí kvalitu. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodně odlehčená nereálná lovestory o bárbínce, co se zamiluje do intelektuála. Hokejové prostředí je taková kulisa, ovšem J. Mádl dokázal rozesmát :) . Opět potvrdil svůj komediální talent. Tánička Kuchařová nepřekvapivě podala nulový herecký výkon. Lepší casting její role mohl vylepšit slabý televizní film. 38%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neherečka Taťána Kuchařová hrála lépe než všichni ostatní a Adrianu Jastrabanovi by role usedlého univerzitního profesora celkem sedla, jenomže Jiřímu Mádlovi úspěšného hokejistu zkrátka uvěřit nelze - ani blbého úspěšného hokejistu ne. Scénář Správnýho dresu je naprostá katastrofa. Chce být satirický a dloubat snad do všeho, co člověka napadne při přečtení libovolných novin, ovšem nejde mu to a akorát se zdá, že Petru Kolečkovi lékaři omylem amputovali smysl pro humor a on teď prostě nemá rád hokejisty, ženy, profesory, televizní soutěže a soutěžící, hokejové fanoušky, Rusy i Němce... A o tom všem napsal tento nesmírně dlouhý, nudný a tupý film, "komedii" bez jediného vtipu. Fuj. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)
  • V TV spote na posledný Rychtárov zápas je v grafike napísaná Slávia ako domáci tím, avšak zápas sa odohral v Litvínove. (Johnny.ARN)
  • V závěrečných titulcích je chybně uveden název skupiny AD/DC, správně má být AC/DC. (petrsv)

Reklama

Reklama