Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (329)

virus10 

všechny recenze uživatele

Komentáře některých uživatelů zde nevěstí nic dobrého, ale já žádný velký problém neměl. Neříkám že jsem se smál od začátku do konce, to tedy ne, ale svůj účel tahle oddechovka splnila. Smíchu bylo dost a ani zbývající pasáže mě nenudily. Jirka Mádl jako hokejista-magor obstojný, hlavně jako ten magor teda, Taťána Kuchařová působila sympaticky a nehrála vůbec špatně, jen ty pusy mi nepřišly uvěřitelné. Samozřejmě film moc neodpovídá realitě, ale každému už na začátku muselo být jasné, jak to asi dopadne. Takže i když víme, že ve skutečnosti by to bylo asi jinak, ve světě romantických komedií to dopadá vždycky stejně. 3-4*. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem přemýšlel, proč je to romantická komedie, a zjistil jsem to: romantická kvůli představě, že hokejisté jsou osobnostně hokejistou ztvárněným Mádlem, a komedie, protože do hlavní role byla obsazena Kuchařová (je mi jí líto, jí nikdo upřímně nikdo neřekne, že herecký talent nemá, proč se nedrží vystudovaného oboru?). Jinak film je dalším důvodem, proč měním názor na to, má-li existovat veřejnoprávní televize placená z našich daní a konc. poplatků. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To se zase kucí vytáhli. Vůbec nezpochybňuju fungování šablony "modelka sbalí intelektuála- bude legrace". Jenže...Dialogy děs a bída a hlavně hokejista Mádl svou roli absolutně nezvládl. Mám ho jinak rád a myslím, že za to ani nemůže- tohle bylo zkrátka nezahratelné. Nejlepší herecký part si odehrál nepochybně Vladyka, kterého byla do filmu vyloženě škoda. On byl opravdu vtipný skoro jako by si svou roli napsal sám. Matonoha byl jako v Comebacku, co už. Ve chvíli, kdy už to bylo skoro dobré, spadlo to zase do hnoje. Díky tomu jsem to nakonec dokoukal. Ale takto bych si tedy dobrý film nepředstavoval. 40% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tak todle se vážně moc nepovedlo. Tahle sportovní komedie na můj vkus až moc často přebíhá do romantických pasáží, až moc často se projevuje poměrně nesmyslnými scénáristickými přešlapy (vysokoškolský profesor neschopný splácet dluhy), až moc často se prezentuje topornou Kuchařovou. Na druhou stranu tu není špatný Mádl, Matonoha, neuráží mě ani hlavní dětský hrdina. Ale v kontrastu toho, jak film dělá idioty ze sportovců, socky z vysokoškoláků je to prostě málo. Správnej dres občas pobaví, občas překvapí, nenudí a celkem rychle uteče. Bohužel to ale sračkovitost zbytku nevyrovná. Nejhorší dílo od Kolečka, kterému tu třetí hvězdu přidám snad jen proto, že je to z mého oblíbeného slávistického prostředí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě občas připadá, že na naší televizní i filmovou tvorbu platí mnohem přísnější měřítka, než na zbytek světa. Správnej dres je naprosto pohodová romantická komedie s možná trochu moc přeslazeným koncem, ale to je snad jediný výraznější kaz. Mádl sice svojí postavou nesplňuje parametry hvězdy NHL, ale jinak potrhlého sportovce s fóbií z paparazzi zvládnul výborně a po stránce komediální film táhl. Jastraban roli zamilovaného profesora podal s přehledem a v kabinetu mu skvěle sekundoval Vladyka. No a na Taťáně Kuchařové sice bylo znát, že to není herečka, ale zase je to sakra hezká ženská a navíc postupem času jakoby získávala na jistotě, takže ani jí neni nic moc co vytýkat. To nízké hodnocení vůbec nechápu a film si ho rozhodně nezaslouží. 80% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Jiří Mádl seděl při mistrovských utkáních na střídačce, záběry na ledě byly dotočeny později. (michael.sold)
  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)
  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)

Reklama

Reklama