Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři přátelé slouží jako elitní zabijáci mezi císařovými vojáky. Jednou dostanou za úkol zabít náčelníka zločineckého klanu. Tento úkol ovšem splní jen na oko a do paláce dovezou cizí mrtvolu. Šéf tajné policie, sám členem klanu, se jich pak snaží zbavit, aby nikdy nemohli prozradit svá tajemství. Příběh zasazený do Číny za dynastie Ming je plný soubojů, intrik, ale též romantických vztahů hrdinů ke svým dívkám. (Tamten)

(více)

Recenze (22)

animario 

všechny recenze uživatele

Solidní historická akční krimi,jejíž story by seděla i do současný policejní kriminálky(císařský zabijáci/policie x kriminálníci x korupce x úklady x vraždy x úplatky).Trpí ale tak trochu televizní produkcí,kde kostýmy a tváře herců převyšujou choreografii a jejich bojový skilly.Škoda,v rukou schopnějšího režiséra,syrovější přízemnější akcí a produkcí Tygra a draka to mohla bejt pecka. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší Asie na konci roku !! Po Rurouni Kensin sjetej tento kousek, který úžasně drží filmové subžánrové tradice "šermírských filmů" a rozehrává asi 80 minut non-stop řežby se zbraněma. Furt a furt, nonstop řežba s 20 minutovou kecací vskuvkou. Trojička řezníků se šavlema" to má fakt v paži ;-) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Zprvu som sa v postavách dosť ztrácal, zistiť kto je kto, bol celkom oriešok. Ale po dostatočnom vykreslení všetkých postáv začal príbeh dávať jasné kontúry a celkom zaujímavú a pekne zapeklitú zápletku. Na Čínu veľké množstvo súbojov, hongkonskú kvalitu a vizuálnu efektnosť síce nedosahujú, ale sú na druhej strane realistickejšie (žiadne žabacie skoky či letecké svišťanie medzi strechami), efektívne a pekne drsné. Potešilo, že v súbojoch popri tradičných mečoch boli zapojené aj iné typy zbraní. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Člověk se vždycky rád podívá na akční film. Samozřejmě za předpokladu, že má akční filmy rád. Já je rád mám a proti čínské škole rozhodně nic nemám. V tomhle případě se nejedná o něco, co by mě doslova odzbrojilo, ale akční scény jsou povedené a navíc je zde příběh, který dává smysl a má i nějakou emoční hloubku. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Čínská variace na mušketýrské "jeden za všechny, všichni za jednoho" s trojicí velmi sympatických protagonistů, hojně obohacená spoustou typicky čínských ingrediencí (elegantní akce, kvalitní výprava, trocha lyriky, příběh vystavěný na řadě nosných osobních, morálních i emocionálních konfliktů, solidní dávka smutně rezignovaného fatalismu - a bohužel i ta nezbytná, cenzuře poplatná špetka ideologicky a eticky korektní uvědomělosti na závěr, bez níž by to popravdě bylo o dost lepší, ale které naštěstí není zbytečně moc). ()

Galerie (100)

Reklama

Reklama