Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Dirty Grandpa je, až na pár zádrhelů, nahláškovanou a gagy nacpanou podívanou, která stojí a padá na skvělém výkonu Roberta De Nira. Jeho postava hláškujícího dědy Vás jednoduše strhne a bude Vás bavit až do poslední minuty. JIstě, občas to místy drhne, občas je to vážně praštěné, nicméně sledovat Roberta De Nira jak si užívá každou vteřinu svého komediálního záběru, za ty občasné "WTF momenty" prostě stojí. „You know what I'd rather do? I'd rather let Queen Latifah shit in my mouth from a fucking hot air balloon.“ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nenadělil jsem 4 hvězdičky jenom proto,že tu rozjetou záležitost v závěru zbytečně přibrzdili předimenzovanou romantikou,která sem pasovala asi jako pěst na oko.Přestože šlo hlavně o prvoplánový humor,kde se až příliš často používalo slovo na f,velice dobře to na mě fungovalo.Připouštím,že v žádném případě nejde o intelektuální snímek,nad jehož odkazem by se měl člověk dlouhodobě zamýšlet,ale jde o oddechovou komedii,u které může člověk vypnout a v klidu se odreagovat.A k tomu i došlo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)

Reklama

Reklama