Reklama

Reklama

Policejní kolt vzor 357

  • Francie Police Python 357 (více)
TV spot 1

Yves MontandSimone Signoretová, osamělý policista a žena stojící v pozadí. Dokonale rozehraný příběh osamělého policisty Marca Ferrota, který jako dítě vyrůstal v dětském domově. Při vyšetřování drobného deliktu se seznámí s mladou Sylvií, která se stane jeho milenkou. Ta má však tajného milence, který ji vydržuje a který ji při hádce zabije. Vše však svědčí proti nevinnému Ferrotovi... (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (38)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Milujem tieto stare francuzsko -nemecko-talianske filmy. Uz od cias filmov BS/TH. Surova drama az na podu, komisar vysetruje vrazdu, ale uvedomuje si, kam to az moze siahat a aj reqalne siaha. Simone Signoret bola vyborna dama, spolu s Yves Montandom film perfektne tahaju. Nuda nehrozi, atmosfera je grandiozna. Genialne, viac takychto filmov, len jaxi si myslim, ze sa uz netocia. Stari talentovani tvorcovia na tomto kontinente vymreli alebo brutalne zostarli. Mladych talentov este - jakz - takz v Europe jesto, ale stale mam ten zly pocit, ze ulietavaju a zaroven brutalne nadhodnocuju novodobe blbowoodske blijaky ako Tchor, Chappie, Kapitana Bangladesa a kopu dalsich . 100 % ()

sud 

všechny recenze uživatele

Syrové kriminální drama plné osudovosti a nečekaných zvratů. Inspektor Ferrot ve výborném podání Yvese Montanda na vlastní kůži pociťuje naplnění starého úsloví o tom, že náhoda je blbec a že smůla se lepí na paty. Tempo vyprávění je sice poněkud nestálé, ale i když sem tam spadne řemen, další silná scéna jej nahodí zpět (za všechny prohlídka Sylviina bytu, kyselina, Ganay pálí Sylviinu fotku). Závěr u supermarketu je akční scéna par excellance. 80%. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Když dva muži milují jednu ženu (Stefania Sandrelli), nekouká z toho nic dobrého.. Yves Montand se mi v roli drsného policisty velmi zamlouval, s tou svou bouchačkou byl tak spjatý, že to na mě působilo reálným dojmem.. Simone Signoretová nepřehlédnutelná, kde se objeví, strhává na sebe pozornost a ač připoutána na vozík, vyzařuje z ní ohromná síla.. François Périer skvěle doplnil ústřední herecké trio, šéf zahnaný do kouta se musí rozhodnout.. Zdařilá kriminálka, byla jsem napnutá jak struna, jak to všechno dopadne.. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Příběh, jehož milostný trojuhelník mezi dívkou, policajtem a jeho nadřízeným končí vraždou dívky, je dost zajímavý a zaujal mne. Zvláště poté, co je dívka zabita nadřízeným, všechny důkazy svědčí proti podřízenému a děj se rozjede. Má i celkem zajímavý průběh. U toho se nešlo nudit.  Montand je skvelěj, Munzarův dabing lahodnej,  filmařina krásně nenápadná a přímočará. Není čas nic řešit, ani logiku. Jen si užívat příběh. Bavil jsem se hodně. Hold i poldové svoji atomovou továrnu na výrobu štěstí. První film tohoto školního roku (po pondělním opáčku Nevím, nic ale řeknu všechno na DVD) si nešlo vybrat lépe. Zaujala mě i mě neznámá Stefania Sandrelli jakožto pořádná Femme fatale. Napínavá jízda s milostným začátkem. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ne thriller, ale v podstatě noirek, protože jakkoliv je zápletka těžko uvěřitelná (příliš velká náhoda!), kousnout se to dá a Ferrot je ne vlastní vinou v prdeli jak významný český průmyslník se svou vzpomínanou obuví. Hudba je hodně divná, a skvěle pasuje. Plné hodnocení je za herecké výkony a neobvyklý námět. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama