Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik let po konci občanské války vybíhá mladý válečný veterán Jackson (Scott Eastwood) ze své hořící farmy a už může jen bezmocně sledovat, jak banda mexických desperátů unáší jeho manželku Alexsandru (Camilla Belle). Přestože se celá země hemží zabijáky, lupiči a indiány, vydává se Jackson na cestu po stopách únosců, aby zachránil svoji manželku. Postupně se však ukazuje, proč Jacksonova přezdívka z války zněla právě Diablo. (TheDon)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Celkem dobrý film. Parádní kamera, slušné zahrané, zápletka trochu o ničem, ale stejná je o všech navrátilcích z války. Konec mě teda překvapil.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

MartinezZ

Však to také jde souběžně na VOD i do kin, ne? Každopádně synátor je otci dost podobný a Goggins je zárukou, že minimálně z jeho strany to bude odehrané dobře. Ostatně tyto VOD westerny se loni dost povedly; Slow West, Bone Tomahawk a prý i Homesman...

na příspěvěk reagoval MartinezZ

zlishaack

zlishaack (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že nejsem sám, kdo se sem dostal proto, protože čekal inspiraci v Diablo by Blizzard :D

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Trailer sestříhaný slušně, ale ta epická hudba k tomu moc neseděla a celé mi to tak přijde spíše jako Direct-to-DVD než něco pro kina.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Na-Krul

Na-Krul (hodnocení, recenze)

Urcite nie si sam! Warcraft na druhy rok uzrie svetlo svetla a vyzera to na vyborne epocke fantasy predstavenie. Ak by sa naslo pre Diablo dost penazi a solidny staff, verim ze vysledne dielo by bolo ohurujuce. Diablo je tazka kultovka.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

nejspis nastesti ne, v popisku je western. z popisu na imdb by se to melo odehravat za obcanske valky

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama