Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik let po konci občanské války vybíhá mladý válečný veterán Jackson (Scott Eastwood) ze své hořící farmy a už může jen bezmocně sledovat, jak banda mexických desperátů unáší jeho manželku Alexsandru (Camilla Belle). Přestože se celá země hemží zabijáky, lupiči a indiány, vydává se Jackson na cestu po stopách únosců, aby zachránil svoji manželku. Postupně se však ukazuje, proč Jacksonova přezdívka z války zněla právě Diablo. (TheDon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (45)

bourec 

všechny recenze uživatele

Taky si pustíte film,a čekáte že v ranku dotyčnýho žánru to bude výživná pecka,kterou po svym archivujete,a po skončení filmu jen útrpně píčujete nad kundovitostí všech,který se na tom podíleli.Scot Eastwood je sympaťák stejně jako jeho táta,vod začátku to ale neni žádná super jízda,a po hodině, kdy se potvrdí,co tušíte že je ten blb zač,jde ten film do sraček,a je z toho psycho tý nejnižší kvality.Tenhle film nemá žádnej význam ,a jeho sledování vám dá asi tolik,jako čumění do nebe,a čekání,až uvidíte autobus.10%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Scott by si měl z příjmení odstranit část „East“, protože při svých „hereckých“ pózách je zkrátka dřevo. Jinak co se týká podoby, celej táta, škoda, že drsnost zdědil po mámě.. Western ustoupivší z linie současných realisticky pojatých dobrodružství z divoce divokého západu (symbolem toho budiž pubertální rudoch, co se zrovna vrátil od kadeřníka) sice nabídne malebné exteriéry, častou ptačí perspektivu a zchátralého Dannyho Glovera, ale subjektivně je o půl hodiny delší, přestřelky má jako z grotesky a předkládá twist, který je překvapivý asi jako hladce oholený indián. V souvislosti s tím mě napadá, jak by asi film vypadal, kdyby se upustilo od této berličky a role Diabla se zhostil Walton Goggins a to píšu nejen proto, že se některá jablka odkutálela z východního lesa docela daleko.. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Konečne western s mladým Eastwoodom. Veľmi sa na svojho otca podobá a v tomto filme dvojnásobne. Je to akoby starý Clint omladol. Mrzí ma že sa Scottovi zatiaľ veľmi nedarí, lebo ešte nehral v žiadnej vyloženej bombe ale myslím že je rovnako talentovaný ako jeho otec. Prajem si, keď bude mať 40-50 rokov aby hral v množstve westernov, pretože nieje nič lepšie, ako sa opakovane dívať na westerny s jeho otcom. Ale k filmu. Hneď vytiahnem to najlepšie - čakajú vás hneď 2 prekvapenia, ale viac prezradiť nemôžem. Každý kto má rád staré westerny s Clintom by si tento film mal pozrieť i keď nieje tak dobrý ako tie klasiky, ale práve tá podoba otca a syna vás až zamrazí a tiež tie 2 prekvapenia. Herecké výkony výborné, na hudbu si bohužiaľ po 14.hodinách od pozretia veľmi nespomínam a finále ako som si prial, ale veru nečakal. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit, že poslednej dobe sme dostávali naozaj dobré westerny. The Hateful Eight, The Keeping Room, Slow West, len si ich spomeňme. Tak som veril, že môžeme v tradícii pokračovať a dostať opäť niečo zaujímavé. A musím povedať, že koncept nie je najhorší, no prevedenie pôsobí na mňa veľmi priemerne až podpriemerne. Páčia sa mi niektoré nápady a vo filme sú aj skvelé scénky s indiánskym kmeňom. Vizuálne vyzerá film tiež dosť dobre a mám pocit, že sa točil aj v reálnych exteriérech. Kde ale padá do hlbín je náš hlavný hrdina a konflikt, ktorým prechádza. V prvom rade to nie je moc zaujímavé a v druhom rade po odhalení twistu je tu skutočne veľa vecí, čo človek nechápe. Neviem ako to povedať bez spoilerov, no premýšľam celý čas, či tie zbrane boli posadnúté diablom, alebo myseľ nášho protagonistu. Je to celé divné. Záver je podľa mňa strašný a skutočne ukážkový v tom, ako sa dá všetko ešte viac zabiť, než je nutné. Nemyslím si, že je nutné tento film vidieť, no myslím si, že westernoví fanúšikovia by si tu pár vecí nájsť mohli. Rozhodnutie nechávam na vás. Hodnotenie: C- ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Takže Klint junior se rozhodl fušovat tatíkovi do koltů proklatě zavěšených. Želdiablo si vybral kousek natáčený zjevně podle původní verze scénáře Pomalého Západu, který byl následně pro přílišnou ujetost a nudnost kompletně přepracován. Bude-li tedy synátor pokračovat takto dále, stane se z něj stejně jako z otecka hvězda čerstvého subžánru, funghi westernu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Scott Eastwood (Jackson) údajně dostává až 50 westernových námětů měsíčně, nicméně roli odsouhlasil právě v tomto, jehož zápletku označil za jedinečnou. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama