Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 3

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

Figu 

všechny recenze uživatele

Filmek určitě připomínající thrillery z doby 90tých let (vystřihnu třeba Únos...), ovšem opravdu jen připomínající! Halle Berry mám rád a o to víc mě mrzí, že točí poslední dobou total propadáky! Kidnap kazí hlavně děs scénář, kdy jsou postavy vykreslený především jako tupci a jejich nepochopitelný chování dovádí člověka k šílenství! Jestli mě právě tohle sralo v Tísňové lince, tak tady dvojnásob! 45% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Chrysler vrsus Volvo. Hádejte kdo to dá víc? :-). Tenhle film mi vpodstatě dal co jsem očekával. Chvilkami to bylo i napínavé, chvilkami to nemělo moc logiku. Např. hned v úvodu kdy Berry skočí do svého vanu a chopí se pronásledování svého synka poctivě objede trávník, který je mezi již rozjetými únosci na hlavní silnici a místem, kde parkuje. Poté dá přednost několika autům než dá motoru pořádně napít. Já tedy nevím, ale já bych to střihl rovnou k nim... A je tam toho více. Když jí bouchne airbag do obličeje, chvilku mžourá, vysmrkne krvavý šlem z nosu, zařadí a jede dál... Osobně jsem naštěstí tu čest neměl, ale známé nedal takhle jednou přednost borec z vedlejší ulice a trefil je do boku. Neměli obrněnec jako Berry v tomto filmu, ale auto je ochránilo a hlavně airbagy včetně těch bočních. Osádce auta se nic nestalo. Ale ještě 10 dní vypadala, jako teď ten statečný člověk, co se v Dubí zastal paní na plovárně a vzala si ho do parády na férovku sedmička Rómes. Sotva lezla a že by po tomto měla sílu někoho pronásledovat dost pochybuji... No ale tohle je film, že. Partička gangsterů byla správně odporná, hlavně panička. Oceňuji, že se nezapomnělo na odřeniny loktů ! Líbila se mi i ta cesta po Státech po všech těch mostech a dálnicích. Závěr byl už dost přitažený za vlasy, kdy reportér sděluje že probíhá zatýkání v Londýně, Paříži a dokonce v Saúdské Arábii! A to ve chvíli kdy první policejní vozy sotva dorazily na místo... Ale což, koukat se na to dalo, tak dávám za 3 nahrané zvukové záznamy na dětskou vysílačku. * * * ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Louisianské white trash duo, co má dohromady 5 zubů a jednu červenou kšiltovku, evidentně netuší, že se nemá vstupovat mezi Mámu Nazgûla a jeho kudrnatou kořist! Hale Berry, kterou tvůrci přepínají ovladačem do pozic vyděšená a nasraná a k tomu ji vybavili samomluvou, abychom s jistotou pochopili, co si zrovna myslí, se opravdu snaží. Dokonce se během té náročné honičky párkrát staví v autoklempířství, nenápadně odmontuje vystřelené airbagy či udělá kus práce za opravdové detektivy Harta s Cohlem! Prostě ten typ mámy, co zastaví holýma rukama odbržděný náklaďák. A Prieto, bezradně civící do scénáře, jí do toho hází vidle.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bez vypnutého mozku to nejde, protože se tu na sebe vrší hovadina na hovadinu a Halí Belí se místy chová jako neskutečná kráva. No ale na druhou stranu pokud se zadaří potlačit jakékoliv náznaky přemýšlení, vyklube se z toho celkem zábavná jednohubka, která si to díky zvolenému konceptu frčí nepolevujícím tempem, které dává člověku zapomenout, že sleduje do nebe volající blbost. 55% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Rozvedená matka Karla Dyson (Halle Berry) tráví odpoledne se svým synem v zábavním parku. Během telefonického hovoru se jí Frankie ztratí z dohledu a zjištuje, že ho neznámá žena vleče do zeleného auta. Karla se vydává na okamžité pronásledování únosců... Problém filmu je, že se příběh dostane do určitého komfortního tempa a v tom zůstává po celou dobu od začátku do konce. Hlavní hrdinka také dost často nesmyslně ohrozí životy nevinných lidí např. policista na motorce. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama