Reklama

Reklama

Válečná banda

  • USA War Pigs (více)
Trailer 1

Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick (Luke Goss) dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je podniknout tajnou misi za nepřátelské linie a vyhledat a zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně - těžkého dělostřeleckého kanonu V3, který by znamenal nepřekonatelnou výhodu nad Spojenci. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich za asistence kapitána Hanse Picaulta (Dolph Lundgren) a německého antifašisty ve službách francouzské cizinecké legie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) udělal fungující průzkumnou jednotku. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Lundgren vypadá (až na pár vrásek) skoro stejně, jako v době, kdy si jeho plakáty lepily moje spolužačky nad postele, Rourke by mohl z fleku hrát hlavní roli v remaku Sloního muže. Navíc ty dialogy ("Ve válce, pokud nekomunikujete, jste mrtví", "Miny jsou nepřátelé"), příběh... Ráda bych napsala něco sofistikovaného, něco o hrdinech války, ale co, když ten film je sračka... Sorry. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Příběhově tuctový, režijně a scénáristicky hodně odbytý pokus o válečný film. Herecky se film dá snést, nějaké Oskarové výkony zde však nehledejte. Příběh je sám o sobě hrozně pitomý, marně se snaží o nějakou atmosféru či emoce. Nezáživné, nudné a místy dost hloupé. V podstatě jedno velké utrpení a jeden z nejhorších filmů s válečnou tématikou. 0/10. ()

Reklama

DRABIcz 

všechny recenze uživatele

No, větší slátanina už je snad jen Company of Heroes. Klady: vidět po letech Dopha Lundgrena ve filmu Zápory: celý koncept filmu, je vidět, že to je nízkonákladové (všechno točeno v jednom ročním období), uniformy jsou slušná slátanina, o německých netřeba se rozepisovat. Nějaké reálie režisérovi či vojenským poradcům vůbec nic neříkají - třeba ubrus ve stanu war pigs je doočíbijící polyesterová vlajka Kriegsmarine. Nášivka černého oválu s bílou lebkou sice byla oficiálně schválena, ale pro 4. četu 3. commanda kombinovaných operací (Britové, nikoli Američani, jak je ve filmu presentováno). No a celé to završuje Dophi stylizovaný do francouzkého legionáře - americká uniforma s americkými distinkcemi s cépi blanc a na rameni nášivkou francouzských dobrovolníků divisí SS. O bezedných zásobnících se netřeba rozepisovat, zkrátka a dobře tenhle film coby PC hra je stravitelný, ale dívat se na to opravdu nedá..... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Poručík J. Wosick (Luke Goss) dostane od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) druhou šanci, když je pověřen speciální misí, kterou podnikne s bandou zvanou "War Pigs". S tréninkem a výcvikem mužů mu pomůže kapitán Picault (Dolph Lundgren). Jejich cílem je zjistit, v jaké fázi jsou Němci se svojí superzbraní, vysokotlakým kanónem dalekého dostřelu, ale vše nejde podle plánu... Kromě menší přestřelky na začátku se s akcí šetří do finále. Divák dostává nízkorozpočtový film z II. světové války, který se točil tři týdny a laká pouze na jména na obalu. ()

otík

všechny recenze uživatele

Hrát ve filmu s názvem "Válečná prasata" si Dolphík přál jistě již od začátku své kariéry. :-) Další film, na který se nepodívám, i když jsem si kdysi dal úkol mrknout na všechny filmy mých oblíbených akčně vyšumělých ikon (Lundgren & Van Damme & Seagal). Bohužel už tak dva roky vím, že na tyto sračky je můj volný čas moc drahý. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (6)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v Európe, celé jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Utah. (MikaelSVK)
  • Při seskakování z tanku jeden německý voják vezme rukama za hlaveň a otočí o kousek i věží. (grovik.net)
  • Při výcviku jsou použity zcela anachronické uniformy. Americká armáda během 2. světové války nepoužívala bundy se zipem. Jediné bundy se zipem byly kožené letecké. (grovik.net)

Reklama

Reklama