Reklama

Reklama

Muž v čiernom sa po stretnutí s dcérou Emily snaží vyrovnať so svojou minulosťou. Bod zlomu dosiahne aj Teddy, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že ho Dolores zmenila. Bernard sa chce za každú cenu zbaviť Fordova vplyvu a Charlotte naplánuje, ako zabiť všetky výtvory. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (18)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ čím ďalej tým viac Dolores irituje a to ako si poradí zo "stínami" je po predchádzajúcej epizóde obrovským sklamaním. William si uvedomí aký bol osud svojej manželky a dcéry rovnako ako ďalší dôležitý fakt.Nehovoriac o intelekte ľudí ktorí sa starajú o HBO kino službu v Maggio TV od Telekomu, ktorí 10 epizódu druhej série proste z ponuky vyrobili. Keď si k@k@t, zamestnaj sa v Telekome, určite tam zapadneš... ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední epizoda je patří mezi nejlepší epizody celého seriálu, má pár svých much (smrt oblíbených postav a málo děje), ale díky této epizodě pochopíme smysl všeho, co se do teď dělo a co všechno bylo naplánováno. 90 % ()

Reklama

Parabot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seems you've begun to question the nature of your reality. Spoilery...V klasickém filmu byl vanishing point bod, kdy hlavní postava zmizí z radaru všech pronásledovatelů. We Westworldu jde o situaci, která definuje samotnou osobnost. Její identitu. Můžete utíkat. Můžete být, teoreticky, nesmrtelní. Ale tohohle se nezbavíte. Maximálně, v nejlepším, se ocitnete v kruhové místnosti, kde gramofon opakuje vaše oblíbené beaty a kulaté přesýpací hodiny, a kruhové akvárium definují vaši smyčku. Některé postavy vědomí nabývají a jiné jej pozbývají.... William se zbavil toho svého. Po determinační scéně jsem to vše musel pauznout a jít na cigáro. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlo je energie a síla, ale má své nevýhody. Tady se jde do hlubší filozofické vrstvy. Proč člověk koná, míra svobodné vůle a hlavně schopnost měnit sám sebe a vzepřít se svému mentálnímu přednastavení. Hledání sebe sama v labyrintu světa je těžké, ovšem ještě obtížnější je najít své pravé já ve svém nitru. Tady Dolores sklidila, co zasela. Stejně tak muž v černém. Nahuštěný existenciální díl si umě pohrává s pudem smrti/destrukci/zánikem, i když jak víme, tak konec je vlastně jen začátek... . 88%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod druhé a možná i první řady. Konečně se zde těží nejsilnější linka celého příběhu a ukazují se velice zajímavé souvislosti, které navíc můžou vykrystalizovat v pořádně zajímavé budoucí směřování tohoto příběhu. Ale to je jen hudba budoucnosti. Dneska tu máme Eda Harrise a jeho postavu, která je zde ždímána tak kvalitně, jak to jen filmové řemeslo dovoluje. A vzhledem k tomu, že Ed Harris je nejzajímavější charakter Westworldu je i tato epizoda zatím tou nejzajímavější, kterou jsem měl tu čest vidět. 95% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama