Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabota. Film dosť trpí na šibnuté postavy, ktoré sú bohužial otravné. Rockwellovi som toho super agenta vôbec neveril a jeho absurdné schopnosti robili miestami z akčných scén frašku. Príbeh je o ničom. Vtipov tu je na komédiu málo. Film mal potenciál, ale vôbec nebol dobre zvládnutý. Lebo keď vám už aj ultra rozkošná Anna Kendrick lezie na nervy, niečo je zle. Naopak najlepšia postava je Steve. Dávam dve sklamané hviezdy. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Klasická americká blbina, ale aj tak som sa zabavil. Príjemný herci, najmä dvojica Kendrick - Rockwell, romantika, akcia. Ak si chcete oddýchnuť večer v kine, určite neváhajte. Aj keď film nieje úplne originálny, ak od neho neočakávate viac než slušnú komédiu, sklamaný nebudete. Respektíve, ja som nebol. ()

Reklama

Hedy 

všechny recenze uživatele

Představte si holku jejíž mentální vývoj se zasekl hned po té co sfoukla svíčky na oslavě svých patnáctých narozenin. Tato mladá dívka znuděná životem hledá lásku. Naneštěstí se jí moc nedaří dokud nepotká levnější, podobně narušenou, verzi Ryana Goslinga. Naše dva charaktery se chovají nesnesitelně optimisticky až je to k zblití. Nechutná duhovost jejich svobodných hippís hipster charakterů mě donutila vrhnout snídani rovnou z okna. Po té se protancujeme nudným rádoby romantickým příběhem který musí mít nějaké akční scény aby vás udržel při smyslech si uvědomíme to že film jaksi nesplnil svůj účel akční romantické komedie. Z každého žánru si to vzalo tolik kolik by se za nehet vešlo. Nebudu ale hnusný parchant. Zábava v tom byla když byl hlavní zabiják ve skutečnosti tancující obdobou Johna Wicka (omlouvám se za toto přirovnání). A taky to jak moc naivní byla herečka dokud chlapík na mostě nepopravil prvního muže na mostě. Za mě bídné 2 hvězdičky. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nechci se moc rozplývat, malinko vyčnívám svým hodnocením. Ale stojím si za tím. Naprosto funkční hlavní dvojice. Pro mě docela povedené a i trochu originální téma. Nebo aspoň originálně pojaté. A. Kendrick to moc slušelo a S. Rockwell je charismák ... Zasmál jsem se, akce dobře udělaná, efekty hlavně teda krvavé, povedené. Líbilo a od začátku až do konce to svištělo. Za mě super! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že bude Sam Rockwell hrát s Annou Kendrick zamilovanou dvojici a bude to mezi nimi neskutečně jiskřit, poklepu si na čelo a pošlu ho někam. Ale ty vole, ono to mezi nimi opravdu funguje. Rockwell je zvláštní herec, pro mě herec okamžiku. Baví mě ve filmu, ale pak se mi nějak vykouří z hlavy. Takhle teď z fleku jsem schopen říct snad jen dva filmy, v nichž hrál. Ale (skoro) vždycky mě baví, i v takové slátanině jako je Stopařův průvodce... Tady je opět skvělý. Skoro mu až věříte, že všechno, co ve filmu dělá, prostě dělá i ve skutečnosti. Ale jestli to jemu věříte skoro, Anně Kendrick to věříte stoprocentně. V ní vidím novou rodící se hereckou hvězdu. Kendrick je hrozně chytlavá, snad je to jejím obličejem, schopností strhnout na sebe veškerou pozornost, přinutit hltat každý pohyb nejen jejího těla ale i mimických svalů ve tváři, jejíma očima a ústy, které jako černé díry vtahují a nechtějí pustit. Kendrick věřím cokoliv, co hraje. Žeru jí to i s navijákem a stoličkou. A kromě toho, samozřejmě, je hrozně rozkošná a sexy. To, co předváděla v tomhle filmu, je prostě paráda. Ta holka mě má v kapse. Jen díky ní se zřejmě odhodlám dokoukat Twillight sérii. Mr. Right je hodně v pohodě komedie, zábavná, svižná a hlavně nenudná. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama