Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Mark Wahlberg v hlavných úlohách - to by bolo pre mňa veľké sklamanie, keby to neprekročilo ani len prah priemernosti. A podľa mňa sa priemer podaril prekročiť celkom výrazne, a to aj napriek slabším hodnoteniam! Ako celok podľa mňa celkom vydarené, aj keď sa to nevyhlo viacerým trápnym scénkam - hlavne počas toho nekonečného doťahovania medi Bradom a Rustym. Ale na druhú stranu, oproti iným americkým komédiám, tu bolo viacero skvelých dialógov a aj po scenáristickej stránke to bol nadpriemer, napriek tej šablóne. Ale tie postavy boli fakt bohovské, a s tým spojené aj herecké výkony. Linda Cardellini bola doteraz pre mňa dosť neznáma, ale treba uznať, že to je naozaj sympatická žienka. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ferrell je hrozný pičusek, ale v tom sympatickém a zábavném smyslu. A spojení s Wahlbergem jim oběma docela sedí. Klidně se rád podívám na jejich další spolupráci. Táta je doma je příjemná komedie s několika velmi trefnými a vtipnými momenty. A vždycky mě potěší film, v němž zazní skladba ze starých desek Metallicy (a tohle už je druhý film s Ferrlellem, kde zazněla). ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Človek nakoniec asi od filmu dostane presne to, čo mohol od neho očakávať. Priemernú oddychovú americkú komédiu s lacnými vtipmi a snahou dať do toho trošku srdca, a to je asi všetko, čo sa dá povedať. Ale na druhú stranu som si to celkom aj užil. Z traileru to vyzeralo oveľa horšie. Čo človek čaká, to dostane. Myslím si, že sú tu dokopy dva skutočne strašné momenty a to je Bradov hod na koš, ktorý skutočne je tak strašný, že sa človeku z toho chce plakať, a keď je Mark Wahlberg na skateboarde a má kameru na helme, ktorá ho sníma, tak jeho hlava je tam počítačovo upravená a bije to maximálne do očí. Z toho sa rozhodnite. Nebudem sa tu rozpisovať, lebo podľa mňa je to viacmenej zbytočné. Hodnotenie: C ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Willa Ferella nemám rád, Marka Wahlberga rád mám. Jejich hašteření docela funguje a Linda Cardellini jim k tomu příjemně sekunduje. Film jako takový je ale přehlídka těch největších klišé, není to ani nijak extra vtipné, ani zábavné a family-friendly to taky úplně není, protože si tvůrci neodpustili trochy trapného fekálního humoru. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco lepšího než jen trapnou komedii, kde je většina scén naprosto nereálných a měla jsem chuť se při sledování roho filmu několikrát raději propadnout hanbou do země. Vážně, kdo přežije vjezd motorky do domu a ještě proletí skrz zeď a je naprosto v pořádku a motorce se vlbec nic nestane? Nechápala jsem, cítila jsem se trapně a to Willa i Marka mám ráda, dám možnost ještě dvojce, protože mě zajímá jak se poprali s tím, má to lepší hodnocení než tenhle díl, ale na tenhle film se už asi znovu nepodívám. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Scénu na zápase NBA nakrúcali bez toho, aby o tom obecenstvo a niektorí hráči vedeli. Diváci sa naozaj zľakli, keď uvideli opitého Willa Ferrella, ktorý ubližuje nevinnej žene a ochranka ho vyviedla von. Žena, ktorej ublížil loptou, je Taryn Terrel, profesionálna wrestlingová zápasníčka. (shinigami491)
  • Ve 36. minutě po sjezdu ze stromu narazí Dusty (Mark Wahlberg) do Brada (Will Ferrell), tomu spadne kufřík. Hned v dalším střihu leží kufřík na jiném místě. (gavosh)
  • Když na závěr filmu přijíždí protivník Dustyho (Mark Wahlberg), zní píseň skupiny Metallica „For Whom The Bell Tolls“. (xisp)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama