Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dva ne zrovna katalogově krásní lidé se shodou trapasů sejdou, aby jim růžovoučký cherubínek napálil šipky rovnou do prdelí. Možná si to pletu s amorkem? Prostě nějaké naducané děcko s křidýlky a výrazem superiorního debila. Film se rozhodně nebere vážně, předimenzované je vše a natolik, aby se ještě plus mínus udržel v rámci žánru - od množství alkoholu, které/ý naši hrdinové za pár hodin vylemtají, po finále vyexponované tak, že Zachraňwilly hadr. Zrzkin si užil roli ukňouraného rádobysvětáka, který se rozhodně nedokázal vyrovnat s faktem, že bejvalka skáče na cara obecnímu nudilovi, stará Bella pak zajisté s radostí sehrála nablblo typu Bridget Jonesové. A byť se asexuálně ožrala, opakovaně poblila, zpotila, breptala voloviny.... na rozdíl od Celvégryně má své kouzlo. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

V žánru romantických komedií se jen těžko dá vymyslet něco originálního. Nicméně zde mě, kromě poněkud-ne-uvěřitelné zápletky, potěšily postavy z kategorie "35-40, singles, moderní, hlavně se na prvním rande ožrat a užít si", což bylo v kontrastu k přílišné sluníčkovosti jiných rom-kom. Bavilo, místy hodně, ale vidět znovu bych to asi nemusel. 7/10 ()

Reklama

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Uf, 70%? Vážne? Vravím si: Britský rom-com so Simonom Peggom, to sa zas nasmejem. No, a nenasmiala som sa. Teda konkrétne raz, a to na takmer záverečnej scéne (SPOILER!), kde Jack s bandou žúrujúcich mládežníkov beží v spomalenom zábere londýnskymi uličkami a hrá do toho Whitesnake. Inak je to divné, nevtipné a plné cringy scén a dialógov. Plus obe postavy sú, samozrejme, na facku. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Začátek zcela bezradný, ta holka se pokouší opravdu odpudit každého. Simon Pegg tomu ale nijak zvlášť nepomáhá. Až ujetý Rory Kinnear tomu dodá drive coby bývalý spolužák, který bývalou královnu střední stále zbožňuje, ani mu nevadí, že je z ní životní ztroskotanec. Nakonec docela příjemný, ač jen průměrný film. 60% ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Ze sekce Rom-Kom (rozuměj romantická komedie) absolutní špička. Na úkor romantiky, která zde dostává sarkastickou podobu, se tu rozehřívá neskutečná komedie, což ve stejně kvalitě Hudbu složil, slova napsal je vyváženo přesně naopak. Je to surovější snímek bez jemnocitu s důrazem na ironii. A to chceš. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama