Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNY ÚSPĚŠNÉ VZTAHY JSOU ZALOŽENY NA TOM, JESTLI MÁTE OBA DVA RÁDI ZÁBAVU NA ČERSTVÉM VZDUCHU…“ /// Rande na slepo, ve kterým válí ženská bez randícího obličeje a rozvedenej chlápek, co brečí pro bejvalku na hajzlíku. Filmařina, která sází na dialogy, páč je to ukecaný jako sviňa, dobrej slovní humor a trhlý postavy. Fóry vznikaj z kravin a celkem originální příběh nezkazí ani patetickej závěr. Bavil jsem se! Nepotřebuju, aby v romkom vystupovali jen „vosmičky“ a vejš. Navíc jsem vlastně stejně starej (no jo furt! tak skoro, no…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem romantik po čtyřicítce a volím si mezi 20ti letou triatlonistkou a pětatřicítkou. 2.) Thx za titule „UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrnější romantická jednohubka, která sice disponuje odsýpajícími dialogy, neselhávajícím Peggem a tou správnou odlehčenou atmosférou, jenže k tomu bohužel přidává i v některých pasážích ne zrovna sympatickou hlavní hrdinku a místy dosti nefungující až skoro trapný humor (úchylný spolužák byl fakt hodně mimo). V rámci žánru tedy nic originálního či must-see, ale na druhou stranu na jeden večer, proč ne. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár minút mi stačilo, aby som zistil, že som zas skĺzol do trápnej komédie. No nakoniec sa mi stalo niečo, čo sa mi dlho nestalo. Lake Bell bol ten typ praštenej postavy, ktorú by ste najradšej sami praštili, ale potom prišiel na scénu Simon Pegg, ktorý rozohral skvelú šou a zrazu ma dialogy a postavy neskutočne bavili. Tak to sa mi už fakt dlho nestalo. 85% - 4* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedií o hledání partnera někým, kdo v tom neumí moc chodit, je hromada. A jen málokdy se stane, že se divák aspoň v něčem nenajde. A to i když jde o naprosto tuctový film bez přidané hodnoty. Což je přesně tento případ. Sympatické herce jako plus nepočítám, protože to je povinný základ každé vztahovky. Vzmuž se, tak není díky Peggovi a Bell průšvih, ale přesto je jen feelgood jednohubkou, na kterou si za týden nevzpomenu. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tato střeštěná romantická komedie mi osvětlila pojem rande naslepo. Sice se tváří britsky, ale v průběhu ji začaly dost negativně ovlivňovat Hollywoodské manýry, což mi ke konci dost kazilo dojem. Ale na druhou stranu má nápaditý příběh a zajímavé vedlejší postavičky. Proto si ještě tři hvězdičky z dnešní projekce odnese a pobavila před spánkem. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama