Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tato střeštěná romantická komedie mi osvětlila pojem rande naslepo. Sice se tváří britsky, ale v průběhu ji začaly dost negativně ovlivňovat Hollywoodské manýry, což mi ke konci dost kazilo dojem. Ale na druhou stranu má nápaditý příběh a zajímavé vedlejší postavičky. Proto si ještě tři hvězdičky z dnešní projekce odnese a pobavila před spánkem. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovatější zápletka, Simon Pegg na volnoběh, Lake Bell co se mi líbila a zároveň nelíbila a to je asi tak všechno. Hlavní plus je, že to člověka moc nezdrží. 88 minut je více jak dost. Zábavných okamžiků se najde mnoho, ale střih a kamera jsou místy až moc party a tak jsem byl brzy zahlcen v podstatě prázdnými vjemy. Což škodí těm pár dobrým místům, které mě bavily (věnování knížky, povídání před Jackovou ženou, "triatlon"). Za mě asi tak, jako když se snažíte dělat lepší jídlo, suroviny máte, ale prostě vám to tak nějak ujede pod rukama a výsledek je takový mdlý a je to obecně spíše zklamání, než radost. ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

V žánru romantických komedií se jen těžko dá vymyslet něco originálního. Nicméně zde mě, kromě poněkud-ne-uvěřitelné zápletky, potěšily postavy z kategorie "35-40, singles, moderní, hlavně se na prvním rande ožrat a užít si", což bylo v kontrastu k přílišné sluníčkovosti jiných rom-kom. Bavilo, místy hodně, ale vidět znovu bych to asi nemusel. 7/10 ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Srát na minulost? Hodně romantický. I ftipný, skutečně... Což takhle "O Jackovi a Transvestitě" aneb komedie plná žvástů (následky inkluzivního školství?...  oni Britové byli vždycky hodně napřed, teď ale doufám, že my jsme víc pozadu, než si vůbec dokážu představit), ve které by i sebekouzelnější finále nemohlo přerazit tu pachuť felace, kterou měli potřebu tolikrát zmínit, snad aby ji také na samém konci mohli odkráčet vykonat... ve vší romantičnosti, rozumí se. Posiluj stehna? Tssss! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvních asi 40 minut je názornou ukázkou jak příjemně odsýpající romantická komedie může vzniknout, když si ji do parády vezmou Britové a do hlavních rolí obsadí Simona Pegga, Lake Bell a jako třešničku na dortu nechají kolem nich pobíhat například někoho takového jako je Rory Kinnear. Film sice poté víceméně zvolní a notně ubere na zábavě, ale i tak bych jej stále označil za nadprůměrný a povedený. 75% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama