Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Len kvôli Renovi nemôžem dať menej. Ten človek má tvar drsného, nekonvenčného policajta či vyšetrovateľa a vždy mu to bude sedieť. Hoci teraz už v pokročilejšom veku, stále pôsobí mladšie a nestráca na šarme. Film je samozrejme slabším krimi útvarom s priemernou zápletkou. Vedľajšie postavy malo výrazné a hlavne tie dlhotrvajúce strieľačky boli prehnané. Nebolo ich často, ale keď už prišli, tak minimálne 5 minút len civíte na nábojnice padajúce na zem. ()

FanKalEl 

všechny recenze uživatele

Strhujúce akčné krimi ktoré sa s nikým neserie a je dlhé 90 min bez nejakých zbytočných hluchých miest. Moja šálka kávy, čiže bavil som sa maximálne. Má to výbornú hudbu a excelentnú prácu s kamerou. Za tú krátku stopáž sa stihlo aj spoznať postavy ale napr. keď si spomeniem na finálny záťah kde aj v ňom používali pálku a oceľovú tyč tak to už bolo trochu päsť na oko, no inač okrem toho nemám fakt čo vytknúť ak privriem oko za tú miernu neoriginalitu. Napriek tomu ma Antigang milo prekvapil takže mi nestáva nič iné urobiť, než dať plný počet. (95%) ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Takové jedno velké zklamání. Tvářilo se to akčně, chvilku si to i mohlo myslet na Nelítostný souboj, ale asi tak na 2 vteřiny a ten konec to všechno totálně zabil. Takovou partičku policajtů, aby jeden pohledal. Nesmrtelná teta by jim mohla závidět. Zdá se mi to nebo ten úpadek hereckých bardů je už konzistentní povahy? Ach jo...Za mě 45% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky čím déle film trval, tím hromadil vyloženě debilní situace a ztrácel kredit. Prakticky už začátek, kde tlupa veselých šprýmařů překazí ozbrojenou loupež s baseballkou v ruce (na ně se střílí a on má debil pátku), nebo když kulky lítají dva metry od terče mě rozladila. Pak střelba ze samopalu od boku... neschopnost použit záložní zbraň, když dojdou náboje… rvačka s roztříštěnost klíční kostí (bez jakékoliv omezení hybnosti)… 7 výstřelů z šestiraňáku (kdy mu tam ještě na konci jedna zbyla)… a to jsem jmenoval jen ty co doslova řvalo DEBILITA a vše jen, aby se scénář hnul kamsi, kde mentálové co se převléknuli za scénáristy neuměli přijít na něco sofistikovanějšího… takže 2x fakt ne (Pozn. fakt by se mi líbilo aby po mě letěla o 20 let mladší kost jako na dědulu Rena). ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Za mě lepší 3 hvězdy. Ano, je to akčňák jak z 80tých let, pochybuji, že by nějkde tolerovali chování Renovo jednotky a jejich metody. Scénář tedy docela skřípe, nadruhou stranu Reno je stále sympaťák, jeho parťák zase dokáže odlehčit situaci a předvede pár slušných bitek. Akce je dostatek, je slušně provedená a i když občas vykrádá slavnější kolegy, docela jsem si ji užil. Brát to víc jako akční výplach než jako seriózní krimi a může vás to i potěšit. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)
  • Při přepadení banky jsou tři lupiči vyzbrojeni puškami FN Scar a čtvrtý HK MP5K. Policie má většinou pistole Sig Sauer SP2022. Serge Buren (Jean Reno) většinou používá pušku HK 416 a v rukou jedné z policistek se objeví i puška SG 550. (JohnSmith)
  • Alternatívnym názvom snímky je aj názov The Squad. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama