Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký film Whitney dokumentuje médii ostře sledovaný vztah kultovní zpěvačky, herečky a modelky Whitney Houstonové a zpěváka a textaře Bobbyho Browna od okamžiku, kdy se na samém vrcholu slávy poprvé setkali, až po jejich zásnuby a bouřlivé manželství. Hvězdný pár byl však od začátku do konce sužován celou řadou problémů. Musel se potýkat s ohromujícími výdělky a důsledky slávy a bohatství, které mu přinesl raketový vzestup Houstonové, jenž je oba brzy zastínil. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já vám nějak nevím...raději aby tento film nevznikl. Každopádně jsem viděla již 2 filmy o Whitney a zajímají mě 2 věci: kde a jak se tedy dostala k těm drogám? - přišel s tím Brown či nikoliv? A jaký byl opravdu Brown? To je to, co mi z toho vylézá a závěrem - nechtěla bych být v jeho kůži...Protože že zemře jeho žena a pak i jeho dcera.... ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Písničky Houstonové (kvůli právům zpívala místo ní Coxová, a to skvěle). Snaha přiblížit osobnost Houstonové a zlomový bod jejího života. Jistá vkusnost zpracování... Mínusy: ...což byl zároveň problém, protože tak film nešel do hloubky; výsledkem byla víceméně limonáda. Odpovídalo tomu i většinou sympatické obsazení klíčových rolí (patrné hlavně u Escarpety coby Browna). DaCostová se snažila i herecky, ale šarmu Houstonové se nepřiblížila. Hodnocení: 48%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale kýčovitější film už jsem dlouho neviděl. Ta romance je tu podána tak neskutečně hloupě a sladkobolně, že jsem ani na chvíli neměl pocit, že by to mohla být Whitney Houston. Možná až na momenty, kdy se zpívalo. Ten vztah ale je podán tak neskutečně naivně, nejen proto, že ona naivní očividně byla, ale i z hlediska filmařského. Vadilo mi se na to koukat, jak to bylo hloupé. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Okolo tohohle filmu bylo docela velké dění, když se tvořil. Dcera Whitney chtěla za každou cenu hrát svojí matku, ale Angela řekla, že prostě není dost dobrá herečka a to vzneslo bojkot ze strany celé rodiny. Film by se opravdu měl jmenovat spíš Bobby a Whitney, protože to není životopis o Whitney, ale popisuje to pouze jejich vztah a to, jaky byl Bobby počestný chudáček a Whitney ho zkazila. Jasně... Nicméně, myslím, že tohle je naprosto ideální film, jako pozadí pro žehlení, jak se říká. Nemusíte vlastně vůbec dávat pozor na děj, jenom vždycky, když se začne zpívat, tak se na tři až čtyři minuty začnete koukat a pak zase přepnete do spotřebního režimu. Na televizní to vypadá krásně. Kostýmy, make-up, hairstyling. Tyhle faktory jsou na televizní poměry mistrně zvládnuté. Prostě se na to hezky kouká. A Yaya v hlavní roli tomu jenom pomáhá. Je hezká, sympatická, má charizma a hrát umí. Lifestyle nemá nejlepší pověst, co se týká jeho životopisných filmů. Tento kousek jí sice nezlomí, ale ani není nejhorší. Tohle místo zabral biopic o Brittany Murphy. Fuj. Se třesu jenom když si na něj vzpomenu. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že fanoušci Whitney Houston si raději pustí Osobního strážce a dojedou to nějakými DVD. Nelze očekávat, že slavné jméno automaticky znamená velké třežby a uznání filmových znalců. Opak bývá často pravdou. Dle mého soudu nebyl dobrý tah vybrat pouze úsek jejího života. Skuteční fanoušci znají její život mnohem detalněji než běžný divák, takže budou zklamaní. Nevím, jestli film nějak potěší běžné diváky. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno