Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký film Whitney dokumentuje médii ostře sledovaný vztah kultovní zpěvačky, herečky a modelky Whitney Houstonové a zpěváka a textaře Bobbyho Browna od okamžiku, kdy se na samém vrcholu slávy poprvé setkali, až po jejich zásnuby a bouřlivé manželství. Hvězdný pár byl však od začátku do konce sužován celou řadou problémů. Musel se potýkat s ohromujícími výdělky a důsledky slávy a bohatství, které mu přinesl raketový vzestup Houstonové, jenž je oba brzy zastínil. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

eileen

všechny recenze uživatele

Film jsem nedokoukala, takže ho nebudu hodnotit, jen sem musím napsat, že na Whitney mě velmi zajímal její život a hlavně tvorba do doby, než potkala Bobby Browna, od té doby to vše s ní šlo jen a jen z kopce, takže mě hodně mrzí, že Angela Bassett natočila zrovna jen tu etapu jejího života, která už nestála za nic. Doufám, že to někdo v budoucnu napraví. Navíc hlavní představitelka mi absolutně tady nesedla - velké zklamání. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

životopisné filmy mám rád,Whitna Hustá mi nikdy nevadila,takže předpoklad,že se mi bude líbit film o ní tu byl...chyba...tenhle výkus ze života je totiž tak neuvěřitelně sterilní a nudný,až to fyzicky bolí.Osobně tady nevidím nic co by stálo za alespoň špetku uznání.Chce to sice docela kumšt,umět unudit v rámci 84 minut,ale stalo se.Herci nesympatičtí a když to vezmu kolem a kolem,mohl by to být film vlastně o komkoliv.Jestli by mě měl film přivést k tomu,abych se zajímal o osudy Whitney víc do hloubky,tak to se určitě nestane...20% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Životopisné filmy stojí primárně na silných hercích a hlavní herečka v tomto filmu byla příšerná a ani trochu nedokázala osobnost Whitney Houston vystihnout. Ale jinak zde nefunguje vůbec nic a i režie nedokázala z filmu vytřískat nic jiného než nezajímavé drama o bouřlivém vztahu legendární zpěvačky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale kýčovitější film už jsem dlouho neviděl. Ta romance je tu podána tak neskutečně hloupě a sladkobolně, že jsem ani na chvíli neměl pocit, že by to mohla být Whitney Houston. Možná až na momenty, kdy se zpívalo. Ten vztah ale je podán tak neskutečně naivně, nejen proto, že ona naivní očividně byla, ale i z hlediska filmařského. Vadilo mi se na to koukat, jak to bylo hloupé. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já vám nějak nevím...raději aby tento film nevznikl. Každopádně jsem viděla již 2 filmy o Whitney a zajímají mě 2 věci: kde a jak se tedy dostala k těm drogám? - přišel s tím Brown či nikoliv? A jaký byl opravdu Brown? To je to, co mi z toho vylézá a závěrem - nechtěla bych být v jeho kůži...Protože že zemře jeho žena a pak i jeho dcera.... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama