Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ronny Miller je nesmělý kluk, který tajně miluje Cindy, nejkrásnější a nejoblíbenější holku v okolí. Jednoho dne se Cindy dostane do svízelné situace a Ronny jí pomůže. Nic ale není zadarmo. Cindy musí předstírat, že s Ronnym chodí, aby mu tak pomohla získat popularitu a obdiv spolužáků. Sláva se od něj zase odvrátí, když se postupně stane nesnesitelně "báječným". Někdejší kamarádi ho považují za troubu a i Ronny sám si uvědomí, že popularitu si za peníze na chvilku koupit může, ale lásku v žádném případě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

80. léta teenagerovským příběhům velmi přála a i tento snímek navíc šmrncnutý romantickou linkou je toho důkazem. Už během počátečních titulků, kdy se rozezvučí známá hudební pecka ´Can't Buy Me Love´ od světoznámé kapely The Beatles je nadmíru jasné, že tohle nuda rozhodně nebude. Rivalita mezi soukmenovci dodávající na síle mužnosti a popularity a podle toho se chovající děvčata bylo tématicky vždy dějově vděčné a platí to do dnešních dnů. A tady jde o jednoho přehlíženého, který se touží dostat mezi tu vrchní vrstvu. Povede se mu to? Děj má spád, je bujarý a nenachází se tu jediná nudná vteřina. Velmi povedený scénář o soukolí života mezi mladými si sebou dokonce nese jistou myšlenku, která je pronesena na konci a která je rozhodně k zamyšlení. Už tady je na vývoji děje a vůbec všech událostí na první pohled vidět použití velmi známé šablony, ale to na kvalitě vůbec neubírá. Naopak. Ve výsledku to má šťávu a vlivem toho by si nejeden přál zase omládnout a prožít to co hrdinové tohoto velmi povedeného příběhu. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že v tomto žánri nemôže byť nad tri hviezdičky nič, ale to len potvrdzuje pravidlo o výnimkách. Dobré obsadenie (nie dnešne dokonale krásny Patrick Dempsey:-), super hudba (Beatles!!!), zaujímavý scenár (čuduj sa svete - ono to malo dej!) a ich celkovo príjemné spojenie. Keby boli všetky teenagerské filmy takéto, ten žáner ani zďaleka nemusel byť taký sprofanovaný. ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Tradiční středoškolský romcom mustr se všemi klišé, které máte rádi, pokud tento žánr máte rádi. Zápletka je postavená na reálii, která je asi daleko typičtější v US a sice kastovní systém studentů - nerd zaplatí roztleskávačce za to, aby se s ním měsíc ukazovala na veřejnosti a zvedla mu sociální status, díky kterému se dostane mezi elitu, během čehož zapomene na své kořeny.  Z čehož pak samozřejmě vylezou různá životní ponaučení atd. Herci jsou sympatičtí, odsýpá to a je to celkem sranda. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická teen komédia z 80. rokov plná tých najväčších klišé. Šprt, ktorý patrí medzi lúzrov školy sa zamiluje do najkrajšieho dievčaťa na škole a vďaka malému triku sa dostane do partie smotánky školy, čím zabudne na svojich predošlých kamarátov, aby nakoniec precitol, že sa správal ako kretén. Koľkokrát sme to už videli... Nechýba ani otravný mladší surodenec. Proste klišé nad klišé. A toho šprta je ťažké Dempseymu veriť. Našťastie rýchlo zhodí bryle a hneď vyzerá normálne. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #46” - Další z řady feel-good teenage komedií z 80’s. Režisér Steve Rash klasickou stereotypizující school komedii pojal trochu jinak, nerd Patrick Dempsey udělá deal s nejhezčí holkou na škole, že bude za peníze předstírat, že ním chodí a on získá fame. Pak se z něho klasicky stane úplný dick a musí prozřít. Jasně, film je predictable, ale je pozitivní a máte z něho good vibes. Já mám pro tenhle typ filmů z té doby slabost. Shlédnuto na Disney+. 4* ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama