Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo super, ale film bohužiaľ za veľa nestál. Už vidím ako sa partia rozmaznaných darmožráčov zo dňa na deň zmenila na ucelený a spolupracujúci profesionálny tím, ktorý sa dokázal postaviť profesionálnym zabijakom. A pritom stačilo, aby kus filmu venovali tomu ako sa kolektív rozmaznancov zbližoval, ako pochopili silu vzájomnej spolupráce a ako nadobudli nejaké návyky zodpovednosti a samostatnosti. Toto bolo moc zhurta, že po 2 dňoch sa zrazu rozmaznanci stali expertmi na bojové taktiky, takže napokon to celé vyznelo dosť nerealisticky a aj amatérsky. Škoda, námet bol veľmi sľubný! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, ako sa z rozmaznaného poserútka s plnými gaťami veď viete čoho, stal nasledovník Ramba - vzor cnosti a obávaný bojovník. A to všetko expresne rýchlo, len za týždeň kurzu prežitia v divočine, čo počíta jedného lukom zastreleného jeleňa a položenie jednej pasce na zajace. Evidentne asi niekomu stačí fakt málo, aby sa stal neohrozeným kráľom divočiny a všetkých rozmaznancov zachránil... Hrozne otravný scenár, plný takých logických lapsusov, že za také niečo by sa hanbila aj upratovačka verejných záchodov. No ale na druhú stranu, keď sa vypne mozog, tak sa na tom zabaviť dá, odsýpa to rýchlo, má to spád a pri pár miestach sa človek aj zasmeje. Tiež milo prekvapila drsnosť niektorých scén. Myslím, že na ten slabučký priemer to stačí. 50/100 ()

Reklama

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Pro mě strašnej průůůůser!!! Čekal jsem něco jako Pustinu s rozmazlenejma frackama, ale tohle fuckt nee. Pravda, parchanti jsou rozmazlení dost a zasloužili by si pořádně na držku, což se bohužel nestane a v podstatě zvládnou zmasit komando "profesionálů", které by v pohodě pondali i Agenti dementi. O dialogách radši ani nemluvit. Jedna hvězda jen za nápad, jinak ruce pryč !!!NEDOPORUČUJI!!! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Některé filmy se prostě nepovedou a tenhle je jeden z nich. Dívat se na to je ztráta času, věřte mi. Hrozně chabé a trapně zahrané. Ani to nemělo logiku...spoiler ... vycvyčený zabiják s poloautomatickou puškou si neporadí s lukem a šípem od kluka co jednou trefil srnku velkou jak stodola.... Ne fakt trapný ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete brainless béčko, jste na správný adrese. Největší sranda je, jak se z "rozmazlených a nezvladatelných synů a dcer z miliardářských rodin" stanou během pár dnů nejlepší kámoši a pořádný dobráci. Dokonce jsou tak skvělý, že se členem jejich party stane i ze začátku drsnej a nepřístupnej "vychovatel". OK, co by chtěl člověk od béčka, ale fakt bylo nutný touhle bezobsažnou vatou naplnit půlku stopáže? Po příjezdu žoldáků na ostrov začne část, která je sice taky dost stupidní (neschopnost vycvičenejch a po zuby ozbrojenejch vyděračů zvládnout pár amatérů), ale je obstojně nakroucená a přináší konečně nějakou akci s jednim zajímavym nápadem (kost). Kdyby se většina stopáže nesla v duchu "lovu" miliárdářskejch dítek a jejich snahy o přežití, byl by Take Down sympatickou žánrovou jednohubkou. Takhle jde jen o lehkej podprůměr za dvě hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama