Reklama

Reklama

Hvozd

(festivalový název)
  • Velká Británie The Hallow (více)
Trailer

Obsahy(1)

Adam a Clare sú mladý manželský pár, ktorý sa spoločne so svojím malým dieťatkom rozhodnú presťahovať na írsky vidiek. Chata sídliaca uprostred hôr však prináša viac starostí s rekonštrukciou, než aby vytvárala dojem pokojného domova s rodinnou atmosférou. Obavy z nového, doposiaľ nepoznaného prostredia ešte viac prehĺbi skúsenosť s neznámym návštevníkom, ktorý ich jedného večera nečakane vystraší na smrť. Miestny šerif danú udalosť uzavrie ako "privítanie" od tamojších, inak neškodných výtržníkov. Skutočnou príčinou návštevy je však bytosť omnoho desivejšia, ktorej teritóriom je práve okolie nového mladomanželského príbytku. (*CARNIFEX*)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Můj favorit a pak Neutečeš :-D Dobrý to vkus :-D

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

První polovina velice slušná, druhá polovina včetně toho konce už znatelně slabší a bohužel já nejsem zrovna veliký fanda tohohle žánru hororu protože už například remake Evil Dead se mi stejně jako tohle líbilo ze začátku a poté už mi to přišlo jako dost pěkná hovadina u tohohle jsem měl podobný pocit bohužel :-( 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako jeden z největších fanoušků hororu jsem si tu milou povinnost musel splnit a podívat se i na tento snímek. Říkám, nezačalo to špatně. Zajímavý námět, dobrý výběr prostředí a i ta hlavní hrdinka mi byla sympatická. Postupujícím dějem film ztrácel na zajímavosti. Vytratilo se tajemno a dostavila se nuda. Masky některých příšer byly udělané kvalitně, ale taková ´´monstra´´ již do moderních hororů nepatří. Já to vidím, jako promarněný potenciál. Rodina si přistěhuje do hlubokých lesů, kde cosi číhá. Z hlavy dokážu vymyslet několik kvalitnějších možností, jakým směrem by se měl příběh vydat. V konečné fázi to hodnotím jako pohádkový horor, který by jistě zaujal jako epizoda v Krajních mezích či podobných seriálech. U mě, jako někoho, kdo má v tomto žánru nakoukáno to nemůže uspět. Hodnotím mezi 1 *- 2*.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Tak 10 rokov dozadu by sa mi to páčilo asi viacej.. takto ma to neurazilo, ale za par dni si na film ani nespomeniem.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

*CARNIFEX*

Tak na festivalech se člověk k hororům moc nedostane, ale určitě platí, aspoň u mě, že festivalová atmosféra zážitku pomáhá. A když třeba čekám ve frontě tři hodiny, abych se na film vůbec dostal, tak jsem pak rád, že je aspoň "ok" a možná se to i úlevně projeví na hodnocení. No a jestli se vytrácí shoda .. to je dost možný, jsem si celkem dost jistej, že některý filmy, který se mi už teďka líbí, bych před pár let neocenil, nebo možná ani nedokoukal, a naopak nějaký, u kterejch mám hodnocení vysoký, bych po opáčku asi snížil. Holt se mi ty filmový chutě za těch x let trochu posunuly, ale to je asi přirozený u každýho ;)

na příspěvěk reagoval *CARNIFEX*

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

J*A*S*M

Určite áno! 100% súhlas! Ale nemyslím si že by sa to malo stáť práve pri tomto filme ;) Inak mal by som na teba jednu otázku. Ty chodíš po tých festivaloch. Keď som sa zaregistroval na túto stránku, nie raz som šmíroval v tvojom profile a pomerne často som sa s tebou zhodol. Ale potom tá naša "zhoda" nejak začala ustupovať. A tak ma zaujíma, ten "dav" čo je tam (na tom festivale ;) trpí nejakou psychózou? (davovou), že ste všetci tak nadšení z tých hororov? Lebo Ja by som tiež chcel aby ma niečo tak nadchlo, ako niekedy teba alebo iných užívateľov. Nemyslím to v zlom! Keď som bol mladší bol som v letnom kine pod holým nebom, tesne pred búrkou, sediac v poslednej rade vedľa lesa, na BLAIR WITCH, a poviem ti, pár dní bol pre mňa ten film riadny zážitok ;) Alebo potom už je len jedna možnosť ;) 

na příspěvěk reagoval J*A*S*M

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

Forsberg11

Asi z dôvodu nudy starký. No mne tá verzia zas tak hrozná neprišla a videl som všetko. Navyše zvuk som si posunul. Neviem no. Ale mne tento horor rozhodne nepríde nijak mimoriadne NAMAKANÝ aby som čakal až na neviem akú verziu. Nie sú to Hviezdne Vojny. Obyčajný film v slabšej kvalite, pričom si absolútne nemyslím že by som niečo stratil, sledovaním snímku v tej kvalite, aká bola dostupná. Nerobte z toho vedu :) Viete koľko takých sračiek ešte natočia? :)

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Momentálne dostupný Rip nepozerateľný. Zvuk posunutý a obraz tak škaredý, že som nerozoznal kto je chlap a kto ženská. No hnus. CARNIFEX kamarát čudujem sa ti že si sa na toto dal. Ja si radšej počkám...

na příspěvěk reagoval *CARNIFEX*

Uživatel Bloody13 smazal svůj příspěvek.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Jak muzes koukat na film s posunutym zvukem? Natoz to hodnotit v nakym camripu nebo kdovi co to je. Rozhodne lepsi si pockat nez to videt jednou spatne a podruhy o neco lip. Uplne zkazenej celej dojem z toho musi bejt.

na příspěvěk reagoval *CARNIFEX*

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Hlavně vizuálně je to úplně nedostatečný, radši počkejte, do dvou týdnů by měla být hezká verze

na příspěvěk reagoval Bloody13

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnocení, recenze)

Neodporúčam sledovať doposiaľ jedinú dostupnú verziu "The.Hallow.2015.WEBRip.x264-MenaceIISociety", nakoľko je zvuk o niekoľko sekúnd popredu ako obraz. 

na příspěvěk reagoval rowdys

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

rowdys

Jsem rád za každý atmosférický horor, což tenhle nejspíš bude, podle prvních dojmů. Ale nemůžu si nerýpnout ohledně scének, které jakoby vypadly z Insidious nebo hororu Mama.

Související novinky

Jak je těžké lapit Vránu

Jak je těžké lapit Vránu

04.01.2015

Kolem nové adaptace slavného komiksu se motá již několik let spousta tvůrců a problémy nekončí. Režijní stoličku opustil s projektem dlouho spjatý F. Javier Gutiérrez, místo toho se připravuje na… (více)

Reklama

Reklama