Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh o vzťahu medzi mladým mužom a zatúlaným šteniatkom, ktoré si mladík osvojí, je vyrozprávaný z pohľadu psieho žrádla. (figliar)

Recenze (49)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to pripomenulo jedného nášho psa u mojich starých rodičov, akurát som čakal, kedy sa vyvracia prípadne dostane infarkt, ale zahrali to do rodinného šťastia, takže sa nedivím, že v súčasnej dobe kedy sa niektoré psy vyzdvihujú pomaly viac než deti to v USA malo taký úspech. No aspoň aj to tu zahrali tak, že dieťa a zviera sa majú radi, takže dá sa, veľmi pekné. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     Oscarový krátky animovaný film, ktorý je v podstate celý o žrádle. Možno, že je kus originality v tom, že sa  príbeh odohráva niekde na pozadí, kým sa hlavný psí hrdina v popredí v jednom kuse napcháva, to je však pre mňa na nejaký zážitok trochu málo. A ani tá animácia ma nejako zvlášť nezaujala. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Začíná to nevinně roztomilým opuštěným štěňátkem a rozbalí se to v milostný příběh. Psíček to byl extra roztomilý. Do toho jeho dobrácké srdce. Stejně jako tady, občas u kraťásků žasnu, jak se tolik dokáže vměstnat do několika málo minut. Našla jsem tu spoustu věcí. Jednak pes - nejlepší přítel člověka, nejoddanější. Taky že láska prochází žaludkem. A konec dobrý, všechno dobré :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Předfilm Big Hero 6! No... a co jako? Dobře dobře, zapomněl jsem, že Big Hero 6 u nás skoro nikdo neviděl, takže co takhle? Krátký animák, co dostal Oscara! More interested.... Pořád mě nechápeš, tak ještě jinak - skvěle vymyšlená, vtipná a dojemná story toulavého štěněte, kterému se dostane páníčka-jídelního kanálníka a jména Winston, později paničky poblázněné zdravou výživou, a nakonec... spoilerovat něco, co má pár minut, je extrémnější prasárna než to, co do sebe ti dva svobodní mládenci hrnou pod tlakem, takže si to radši najděte a užijte si to;) 90% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"And the Oscar goes to... Pixar." What a surprise.;-) Roztomilé, vtipné, dojemné. Jen doufám, že si dětičky z filmu nevezmou příklad a nezačnou své zvířecí miláčky krmit podobnými "lahůdkami". V reálném světě totiž pejskové praktikující podobné žranice umírají; v křečích, na zástavu tukem obaleného srdíčka.;-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama