Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Opravdu návrat. Kdyby jen tvůrci tušili, jak obšírný význam bude podtitul filmu mít. Takhle měla vypadat dvojka. Sice je to slabší než jednička, ale v mnohém se jí to hodně přiblížilo a i další evoluční upgrade tentokrát nebyl samoúčelný a přinesl něco nového a zajímavého (a i komického). Po slabé dvojce milé napravení chuti. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Když se k sérii o roztomiloučkých červících Graboidech dostal Brent Maddock, tak udělal to nejlepší co mohl a to, že umíchal film podle osvědčeného ,,rozechvělého" receptu. To znamená, že výborného Michaela Grosse posunul úplně do popředí. Navíc zachoval komediální kvalitu druhého dílu (O komické situace opravdu není nouze). Také vrátil sérii do pouště a osobně musím říct, že zrnka písku sluší červíkům mnohem více než mexická tráva a nakonec přidal vychytávku a to, že poslal Graboidy do vzduchu. Komediálně i trikově je to na stejné úrovni jako předešlý díl, takže si na nic nemohu stěžovat. Filmu, kde létající potvora vzlétá zapalováním vlastních prdů, nemůžu dát horší hodnocení než za 4*. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Už to pomaličku vypadá, že bude Burt Gummer (Michael Gross) bez práce. Zabiják obřích červů je natolik úspěšný, že tento druh patrně vyhubil - a tak se vrací domů, do rodného údolí, aby se věnoval něčemu užitečnějšímu. Zde ale zjišťuje, že jednak si na obřích graboidech vybudoval živnost místní mladý flákač, a druhak že graboidi vůbec nejsou mrtví, ba naopak dokáží zmutovat do mnohem nebezpečnějších tvorů ... První díl této minisérie mne hodně bavil hlavně hereckým výkonem Kevina Bacona a Freda Warda. Druhý díl byl o poznání horší - chyběl mu vtip a lehkost prvního dílu. A tento třetí díl je na podobné úrovni jako díl druhý - všechno mi tu přišlo nějaké nucené, bez trošky vtipu (těch několik málo scén, u kterých autoři předpokládali, že se divák bude smát na mne nějak nefungovalo). Když si pomyslím, že mne ještě čeká čtvrtý díl, abych tuto sérii měl definitivně z krku, začíná mi běhat mráz po zádech.. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi i 2. pokračování docela líbilo, ovšem objektivně (ehm) na 3 hvězdičky nedosahuje. Tvůrci mají jasno, s čím pracují (postavy zase vědí, proti čemu žravému stojí) a lacinou brakovost snad i vyžadují, jenže postupně z příjemně povědomého, při zemi se držícího návratu domů dělají sice záměrnou, ale již (doslova) ulítlou volovinu, jejíž kulhající tempo a hrůzné triky nezachrání ani vehementní zlehčování. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tady měli podle mě tvůrci přestat. tohle je asi poslední dobrá možnost, jak použít původní nápad a nebýt trapnej a nudnej. Všechno pozdější jsou už sračky. Ale tady to ještě ujde, přestože osvědčenýmu vývoji děje z prvních dvou dílů se nevyhnuli. Ale jak říkám, tohle mělo být poslední dílo užívající slovo graboid. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama