Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Proste tohle můžu na plné čáře neskutečna parádní komedie kde se člověk ani na chvíli nenudí s Adama sem chcípal smíchy na plné čáře neskutečně sem z něho nemohl, Zac mně překvapuje víc a víc výborný herec Anna je zvláštní bláznivá holka ale dobrá herečka. Výborná podivaná. neskutečně výborné scény od začátku po masáže po bobra po vše. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade je to vo svojej dementnosti okej. Dokonca som zvažoval aj tretiu hviezdu. Aubrey Plaza ma niečim strašne berie. Ale v zásade je to taký ten teen film, kde je hodnotovosť a dobrý vkus takmer stratený v nánosoch dementného a ukecaného fekálneho humoru. Kedysi som takéto veci mal rád. Teraz si už k nim nedokážem nájsť cestu. Ale masér v podaní Kumaila Nanjianiho je perfektný. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další průměrnou americkou blbost. Přiznám se, že na tenhle film jsem koukala hlavně kvůli Zacovi. V poslední době mi ale přijde, že bere každou roli a dřív to byl víc pan herec. Dlouho nepamatuju nějakou jeho roli, co stála aspoň trochu za to. Snad se to brzo změní. Když od tohoto filmu celkově nic moc nečekáte, tak se i docela pobavíte. Trapnost samozřejmě nechybí, ale trocha vtipu taky ne. 55%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem stupidni romantickou komedii, dostal jsem giganticky stupidni, misty radne nechutnou a extra sprostou romantickou komedii, u ktery jsem se valel smichy po zemi od zacatku do konce. Naprosto vymletej pribeh, herci banda super sympatickejch dementu a krome par hluchejch mist neskutecna smrst tu vice, tu mene, ale spis vice sprostejch foru. Naprosto idealni film na totalni vypnuti mozku. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si skutečně užil. I když jsem čekal ještě víc. Podle traileru to vypadalo na velmi střeštěnou komedii plnou humoru. Během hodiny a půl se najde několik skvělých scén, které stojí opravdu za to. Jinak je to místy hodně otřepané klišé. I když dvojice Efron a Devine se k sobě vysloveně hodí. Asi ani nemám problém uvěřit, že to je podle skutečné události. Ten film je natolik střeštěný, aby to byla pravda. Film má hodně postav a všechny zaujmou. Navíc prostředí Havaje je super kulisa. Škoda, jen těch zbytečných klasických příběhových zvratů. Přesto ale si možná film pustím někdy znovu. Ve výsledku jsem se vlastně bavil. Aloha! (70 %) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Když Mike (Adam Devine) nakreslí do písku čáru, tak jde za ním žena v bikinách, jenže při prostřihu z druhé strany po ni není ani vidu a přitom neměla dost času odejít nikam jinam. (Patrik256)
  • Scéna ATV skoku a svatební obřad byly natočeny na farmě Kualoa na Oahu. ATV scéna byla natočena ve stejném údolí jako Jurský park (1993) a Jurský svět (2015). (ČSFD)

Reklama

Reklama