Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi zachovalá manažerka si najde hezounka. Už tahle charakteristika mi vyhodí dalších několik desítek trapných romantických zvráceností. Tady, aby se to přece jen odlišilo, je to jen šmrnclé SM praktikama. Ve výsledku je to ale stejná nuda jako všechno ostatní. Snad jen ten konečný osud hezounka a kozy té bláznivé ženské trochu kompenzují to rozčarování, že už zase vidím další nánu, která se nalepí na největšího debila v okolí a ještě podezírá všechny ostatní (viz ta domina) kromě zmíněného debila. A tak tomu je až do té doby, kdy té dotyčné krávě (nemusí se jednat jen o tuto manažerku a jen o film), která tupě žvaní něco o lásce (i když posedlost nebo hloupost jsou ty správné výrazy), otevře nějaká náhoda nebo tragédie oči. Jen kvůli této podobnosti s realitou (stačí jen vyhodit jisté praktiky a události filmu za trochu jiný druh týrání) a mé touze vylít si srdce má cenu vůbec zanechávat komentář, jinak je to jen další romanticko - ani-ne-moc-erotická blbost. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Asylumovské fantasy, které je trošku přetažené, ale Charisma Carpenter ve svých 45 vypadá přímo bombasticky a taky tomu kocourkovi, který aspiruje na hada pěkně zlomí kotník a namasíruje bičíkem tělo, ale šlo by to udělat tisíckrát lépe..divím se že jsem se na to vydržel dívat od začátku až do konce. ()

Reklama

Mire 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že tento film ukázal, že Charisma Carpenter je aj vo svojich 44 rokoch stále veľká kočka, ale film ako taký stojí poväčšinou za figu borovú. Ak toto má byť tá horšia variácia na Päťdesiat odtieňov sivej, ktorá sa zhodou okolností odpremiérovala mesiac pred týmto novým "fenoménom", tak sa mu pravdepodobne v najbližšej dobe vyhnem. Bound je proste plochý film s chabým príbehom a nevalnými hereckými výkonmi, ktorého pozitívom je rozumná dĺžka a celkom príjemný hudobný podmaz. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No...tak to bychom měli. Rychlým pohledem na monitoru vpravo vidím, že odpadem se tady v hodnoceních zrovna nešetřilo. Že by se na to nedalo koukat vůbec, to zase asi ne, ale čekal jsem od toho zřejmě víc. Takže jedna z mála věcí, na které se tu dá dívat, teda většinou, je představitelka hlavní role Charisma Carpenter, a její dcérečka, která se ale objeví v pár záběrech. Tak nějak nevím, jak to objektivně zhodnotit, tak se o to snad radši ani nebudu pokoušet. Za dvě*. Jo a 50 odstínů šedi jsem neviděl a jak to tady tak čtu, tak o to se asi radši pokoušet taky nebudu. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Bohužel tam není ani troška humoru, nebo byť jen lehkého nadhledu. Takže se stalo, že tak vážné věci, které hlavní hrdinka řeší (problémy v posteli, uvědomění si vlastních fetišů, kurvící se dcera, nějaké nepodstatné problémy v práci, kde je očividně jen díky tatínkovi), vyzní naprosto směšně. Takže ano, je to blbost :-), navíc s nedomyšleným koncem. Povinná jedna hvězda za více než zachovalou Charismu Carpenter a její chirurgicky zdařilé pětky, na které jsme čekali věčnost, od Buffy-Přemožitelky upírů. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno